Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért jött össze mással a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jött össze mással a lány? Vagy mi történt?

Figyelt kérdés

Nemrég elkezdtem ismerkedni egy lánnyal. Egy közösségi oldalon vettem fel, elkezdtünk beszélgetni. Tök jól kijöttünk, flörtölgettünk, elhívtam randizni.

Rögtön igent mondott. Úgy gondoltuk, hogy moziba megyünk. Egy horrorfilmet néztünk meg. Még előtte mondta, hogy utána viszont sietnie kell munkába.

A moziban végig hozzám bújt, simogatta a karomat. Én is átkaroltam, rátettem a kezemet a combjára, és úgy néztük a filmet. Tök jó volt. :) Azán utána sajnos nem volt időnk leülni, mennie kellett: egy puszival váltunk el.

Még aznap felhívott. Kérdeztem, hogy miért, mondta, hogy csak úgy. Elmesélte, hogy az anyjával voltak a boltjukban, és a beszállító elkezdett vele flörtölni, hogy biztos van barátja, mert milyen szép lány. A szülei elég konzervatívok (nem magyar a lány), és mondta, hogy ő csak kínosan mosolygott, mert az anyja is értette, meg ugye pont most vagyok én is.

Én éppen nem értem rá nagyon dumálni, szóval eléggé tőmondatokban válaszoltam. Megkérdeztem, hogy mikor ér rá legközelebb: azt mondta, hogy a jövő héten (ez hét elején volt), mert ZH hét jön az egyetemen. Igen, egyetemre is jár közben. Mondom oké.

Aztán egyre kevesebbet volt elérhető, egyre ritkábban és szűkszavúbban válaszolt. Egy nap pedig letörölt.

Mindegy, írtam neki. Először csak így hebegett-habogott, aztán azt mondta, hogy "pasi. féltékenység. okos fiú vagy, kitalálod :)". Aztán mondtam, hogy szerintem csak kamuzik. Mutatott egy képet valami beszélgetésről, ahol egy srácnak azt írja, hogy "így szeretsz", az meg "igen, így". De kb. semmi nem volt. Azt mondta, hogy ő csak barátilag tekintett rám, és nem mondta, hogy bejöttem neki... Azóta nem beszélünk.

Mi történhetett? Lehet, hogy félt, hogy a szülei megtudják? Vagy tényleg összejött mással, és nem jöttem be neki? De akkor a moziban miért éreztem azt, hogy tökre vonzódik hozzám?

2017. nov. 23. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

pasi. féltékenység. okos fiú vagy, kitalálod :)

Ez amúgy nem azt jelenti, hogy van barátja és féltékennyé akarta tenni veled? Ami ritka óvodás dolog... Ezen még agyalnod is felesleges, nagyon tré lány ez.

2017. nov. 23. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy gerinctelen csaj.
2017. nov. 23. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A masik kutya nyert. Hagyjad, ne rágd magad, hülye pcsa ez. A gondolatot is kár pazarolni rá, tudom nehéz, feledni, megérteni a dolgot, de ennek az a lényege, hogy nem kell megérteni, mert azt a hülye pcsát, nem lehet megérteni. Mert bolond, ilyet normális lány hol csinál? Szóval...uuuhhh....keress egy normálisat.

Vagy vesd be magad, és szembesítsd ha megakarod tudni....de nem ajánlom, felesleges energia kiadás.

A mozi....vannak pillanatok mikor az ember ledobja a dolgokat és átadja magát az érzelemnem, valszeg’ ő is így tett. Kellett egy kis romi neki. Adta magát a dolog....te meg belementél, ő is. Csak hát ő egy gyökér.

Ez van.

2017. nov. 23. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard érteni a nőket! Bármikor eltűnhetnek szó nélkül. Onnantól, hogy letörölt, kár volt vele foglalkozni.
2017. nov. 23. 22:07
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Vannak gerinctelenek.

De te is lehetnél kevésbé naív/óvatos , sok a nyomorult csaj is.

Nemrég az egyik barátunknak a nőjét égettük s aláztuk szrrá...nagyon csúnyán átbaszta, még szép hogy vissza szivattuk.

Felejtsed el, keress rendeset.

Nőként azt is elárulom nagyon könnyű elcsavarni a pasik agyát.

Egy kis játszadozással el is lehet felejtettni azt is pl ha összeveszek a párommal "nah még 1 rész megnézek" vagy az anyósok a téma meg a látogatás, nahh teperem s meg is egyeztünk, hogy megy a rák az anyóshoz(minden szavára ne ugorjon).

:)

Ne hagyd magad az ismerkedés elején, ne csábítson a punci vonzereje xD

24/N (5 éves kapcsolattal ^^)

2017. nov. 23. 22:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Találkozott egy nálad jobb képű pasival.
2017. nov. 24. 07:40
 7/10 anonim ***** válasza:

En is arra következtettem ebbol, hogy már régebb ota van baratja, csak féltékennyé akarta tenni.

Vagy elege lett a barátjából es elhatározta hogy ismerkedik mással, de a pasija féltékenykedett és a csaj visszatáncolt hozzá.

Szard le

2017. nov. 24. 08:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a barátjára féltékeny volt ezért dacból ő is elment más férfival (veled). Egy másodperc is kár érte, ne pazarold az idődet rá. Kihasznált téged és egyébként nem te értetted félre. A haverságba nem fér bele, hogy hagyja hogy a combjára tedd a kezed. Ez egyértelmű szituáció volt. Gondolj bele, hogy ha a te csajod lenne, akkor veled csinálná azt amit most elvileg a barátjával. Gyerek még agyilag, ha a konfliktusait úgy rendezi, hogy közbe másokon átgyalogol kénye kedve szerint.
2017. nov. 24. 09:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sajnálom, mert végre túllendültem az exemen, és elég nehezen sikerül visszatérnem az ismerkedés világába. Hosszú idő óta vele randiztam először, és amúgy aranyos lánynak tűnt, ezért nem értettem. Na, de majd akkor legközelebb jobb lesz. :)
2017. nov. 24. 18:09
 10/10 anonim ***** válasza:

"A moziban végig hozzám bújt, simogatta a karomat. Én is átkaroltam, rátettem a kezemet a combjára, és úgy néztük a filmet. "

"Azt mondta, hogy ő csak barátilag tekintett rám, és nem mondta, hogy bejöttem neki..."

Ha mindkettő igaz együtt, akkor egy igazi szemét, gerinctelen ringyóval állunk szemben. Olyan nincs, hogy valaki ilyet csinálna, ilyet engedne, ha csak barátkozni akart volna veled. Egyszerűen még annyi sem volt benne, hogy megmondja neked, hogy útközben lecserélt egy jobbra.

Nem akarok nagyon offenzív lenni, és ti se gondoljatok annak, de ért már annyi hasonló dolog az életben, hogy egy szót se szóljak ellene, ha valaki meg akarna tölteni pár meszesgödröt ilyen nőkkel, és a szüleikkel, akik ilyenre nevelték őket.

2017. nov. 24. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!