Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 anonim válasza:
Alkata jó lenne, de ez a stílus meg ez a pofavágás... Szinte tudom milyen hangja lehet és naaaagyon nem szimpatikus.
12/22 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a papné, nekem ez már túlsúlyos kategória, de ízlés dolga. Azért annyi mindenképpen elmondható, hogy ha valakinek a lábai az elefántéval álnak leginkább rokonságban, akkor nem kell szándékosan kihangsúlyozni, nopláne ekkora testtel minimbe bújni, mert mégsem esztétikus, mikor az oldalról is vastagabb derék méretű combját és combnyi méretű félábszárát ennyire előtérbe tolja, legalábbis, engem inkább taszítana, semmint vonzana vele. A ruha is eléggé az a kategória (bár nekem nem jön be, de az lényegtelen), ami maximum egy femme fatale típúsú formás nőn mutatna valahogy, ő csak simán nevetséges és ribis benne. Nem kell egy molett nőnek sem csadorba bújnia, de az ilyen ízléstelen módon kipakolt zsírtömeg és előnytelen ruházat meg már a másik véglet. Egy fikarcnyit sem vonzó,a jó nőtől meg fényévekre van, no persze elhiszem, hogy valaki már erre is megnyalja a száját, ha már régóta éhezik... Bónusz ugyan
13/22 anonim válasza:
Lemaradt a vége, de nem is lényeges, tehát a "bónusz ugyan"-tól tekintsetek el, kérlek.
14/22 A legrosszabb válasza:
Ennek a nőtípusnak szokott általában ilyesmi párja lenni: [link]
16/22 anonim válasza:
Egy elhízott cigány lehet minden,csak jó nő nem.
17/22 anonim válasza:
Csúnya. Nem csak azért mert kövér (mert ez már igen, kövér kategória), hanem mert ízléstelenül öltözködik és tipikus "agyjátszós" fejet vág.
20/22 anonim válasza:
Flegma, buta tekintete van. :D Mellesleg kövét, mint egy disznó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!