Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan lány, akit érdekelni fogok, hogyha baromi unalmas lettem, mert ráuntam az összes hobbimra?
Figyelt kérdés
Külsőre jól nézek ki, meg úgy ránézésre sokaknak szimpatikus lehetek, de semmi különleges nem történik velem. Szó szerint csak vegetálok, vegetálok a munkahelyemen, vegetálok otthon, eszem, alszom, gépezem, edzem, alszom eszem, gépezem, edzem, alszom, eszem, gépezem, edzem, edzem, alszom, gépezem, alszom, alszom. Rengeteg hobbim volt, de már az összesre ráuntam. A szerelmi életem katasztrófa, sosem olyanba szerettem bele, aki viszonozta. Egy jó pár évig ezt egész jól viseltem, mindig a hobbijaimba öltem az időt, aztán fokozatosan elkezdett romlani a hangulatom, csak teltek az évek és még mindig nem jött össze egy normális kapcsolat sem, végül teljes apátiába estem emiatt, jelenleg olyan vagyok, mint egy egy vegetáló növény, teljesen egykedvűvé váltam.Lehet azt mondani, hogy foglaljam el magammal mással, de ha már 8 éve arra vágyom, hogy legyen végre egy lány, akivel kölcsönösen szeretjük egymást és soha nem jön össze, ezalatt az idő alatt már minden létező módon próbáltam elterelni a figyelmemet a párkpacsolatról témáról, egyetemeket végeztem el, jó befektetésekbe vágtam bele, a fél világot bejártam, sportoltam, fejlesztettem magam, közben folyamatosan azt hazudtam magamnak ,hogy egyedül is hű de boldog vagyok, olyan jól csináltam, hogy még magam is elhittem, de most valahogy besokalltam, és elment a kedvem mindentől. Egész egyszerűen egy idő után már semmi nem olyan jó, ha nincs kivel megosztanod. A legnagyobb hiba, amit elkövettem ,hogy egyáltalán nem kerestem direktbe párt, hanem úgy voltam vele, hogy majd spontán jönni fog, h á t a l ó f a s z t !2017. nov. 20. 23:22
11/11 anonim válasza:
Bár az írásodból azt vettem ki, hogy sokkal fiatalabb vagyok, de engem nem zavarna, ha ilyen a férfi. Majd együtt kitalálunk valamit, kísérletezgetünk, hogy mi lehetne az a tevékenység, amit mindketten élvezünk. Csak legyen normális, és nyitott, ha átmenetileg van ilyen válságidőszakban, nem hiszem, hogy nagy gond lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!