Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Létezik, hogy megtetszet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Létezik, hogy megtetszettem egy 23 éves srácnak? 30/N többi lent

Figyelt kérdés
Sokszor keresi a társaságomat, vagy csak lopva néz, csillog a szeme ha beszélünk és hát.. nekem is tetszene, csak tudom, hogy eléggé necces a korkülönbség, meg ki tudja, lehet, hogy csak kalandozna.
2017. nov. 19. 22:23
 1/10 Heart of Darkness ***** válasza:

Miért ne létezhetne?

Nekem 19 éves koromban egy 25 éves nő tetszett nagyon.

2017. nov. 19. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Minden attól függ, hogy te már családalapításhoz keresed-e a párodat vagy még nem. Utóbbi esetben nyugodtan belemehetsz a dologba. Love is in the air...
2017. nov. 19. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

így van. Ha szeretnél gyerkőcöket, akkor hagyd ki ezt a bulit, nagyon jó eséllyel nem lesz jó vége. Ha neked ez nem fontos, akkor hajrá, csapj bele a lecsóba.

Azt érdemes átgondolnod ilyenkor, hogy

1. ez a korkülönbség ebben az irányban nem túl szerencsés hosszútávon

2. valószínűleg nem együtt fogtok megöregedni (lehetséges persze, de nem valószínű)

3. Ő valószínű nem akar (még) gyerekeket jó pár évig.

Ha ezek nem zavarnak, akkor nincs kérdés :)

2017. nov. 19. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
30 évesen nem tudod ezt egyedül megítélni?
2017. nov. 19. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Szép is az élet...volt már több 5 évvel idősebb barátnőm eddig, erre 1-2 hónapja lekocccolt egy 7 évvel idősebb nő, hogy túl fiatal vagyok hozzá. 🙃 29F
2017. nov. 19. 22:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Meg hát! :D
2017. nov. 19. 22:55
 7/10 Rastakutya válasza:

Szép estét!

Persze hogy létezik! Engem személy szerint mindig is az érettebb nők érdekeltek, tetszettek. Mai napig nagyon tetszenek a 30as 40es nők akik adnak magukra, és ők mar tudjak mit akarnak. 19 évesen harcoltam egy 6 évvel idősebb hölgy kegyeiért. Azóta már jó ideje együtt élünk és neveljük szerelmünk gyömölcsét!

Persze nem ismerlek, nem tudom hogy nézel ki, de az is lehet hogy a fiatalember egy szexi pumát lát benned, akit szeretne egyszer "megszelíditeni". Szóval bármi lehet! ;)

2017. nov. 19. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Párom előttem 24 évesen 36 éves egy gyerekes nővel élt 6 évig.

Mi 2.5 éve vagyunk együtt és van 5 hónapos babánk.Ő 32 én 40.

Igen létezik.

2017. nov. 20. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik anyum egyik munkatàrsa. Mondjuk ő szerintem közelebb van a 40hez mint a 30hoz. Én meg egy 20 éves kiskölök vagyok.
2017. nov. 20. 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Sógornőm 31 éves és 21 éves sráccal jár.
2017. nov. 24. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!