Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a mai világban számít ez még nektek?
Figyelt kérdés
Hogy egy lány mennyi idő után adja nektek oda magát? Nem szexkapcsolatban persze!!!2017. nov. 18. 19:51
11/17 anonim válasza:
Én férfi vagyok 22 éves .. és szüz vagyok nincs abba semmi várni kell az igazit én sztem ez nem egy olyan dolog amit érdemes elkapkodni .. :D
12/17 anonim válasza:
Azért az első randin szerintem csak csók legyen, kivéve ha nagyon messze éltek és régóta szervezve van a találkozás.
De a másodikon már simán.
13/17 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy létezik, léteznie kell egy minimális női tartásnak. Számomra nagyon sokat mond el egy lányról, ha már az első randin hajlandó lefeküdni valakivel. Kiábrándító tud lenni. Kell ahhoz egy bizonyos fokú ismeretség és idő, valamint bizalom, hogy két idegen ember lefeküdjön egymással.Saját magának is tartozik ezzel az illető hölgy.
14/17 anonim válasza:
Akkor, amikor úgy érzi... Végülis ő az a fél, akibe behatolnak...
Amúgymeg, ha igazán szeretem valamiért az nem csak a szex lesz, úgyhogy nem számít. Ha meg csak a szex miatt szeretem, akkor viszont számít, de akkormeg nem is szeretem igazán, úgyhogy hosszútávú biztos nem lehet. Mindfuck logic, mi? :D De én ezt így látom, hogy komolykapcsolatnál nekem nem számít :)
15/17 anonim válasza:
Én az első pillanattól képes vagyok. Van, hogy egy pillantás elég, hogy tudjuk, megpróbáljuk kapcsolatunkat szerelmi irányba,
Csak személyiség számít.
16/17 anonim válasza:
Persze, hogy számít, de konkrétan nem lehet megmondani! Ha a második randi után, akkor akkor, de ha 2 hónap után, akkor sem gond! Függ a felek mennyire félénkek, mennyire tudnak nyitni lelki téren, mennyire működik a kémia stb. :)
17/17 anonim válasza:
Fontos szerintem hogy azèrt ne az elsőrandi után törtènjen meg. De csak azèrt mert ugy gondolod hogy könyűpredának ne tünj nekmkel magad szemvesztetni sem pedig a partnered a sex termeszetes dolgok..? s ha kèt hèt elteltèvel törtènik meg sem leszel kevesbb mert ez nem számìt !ha kìvánjátok egymást ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!