Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez megalázkodásnak számít?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megalázkodásnak számít? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Randizgattunk egy sráccal, de nagyon megbánthattam, 2 olyan húzásom is volt, ami miatt már nem akar tőlem semmit, azt mondja. Most, a másodiknál mondta ezt. Igazából arról volt szó, hogy egy haverjával is találkoztam kétszer. Megmondjam neki, hogy mennyire sajnálom, és hogy ő kell nekem? Vagy ez megalázkodás lenne és inkább ne tegyem? Égés lesz, ha bevallom neki, hogy ő az, aki kell?
2010. máj. 31. 20:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát ez szívás. Megértem a srácot.
2010. máj. 31. 20:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Utólag én is. :( De nagyon sajnálom, és szeretném, ha megbocsátana.
2010. máj. 31. 20:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg Ő kell neked, akkor egy próbát megér.
2010. máj. 31. 20:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Csak nem akarok beégni előtte, hogyha leráz, az meg ciki lesz. :S
2010. máj. 31. 20:57
 5/14 anonim ***** válasza:
nyugodtan mondd el neki hogy ő kell neked,egyáltalán nem gáz,add önmagad.
2010. máj. 31. 21:09
 6/14 A kérdező kommentje:
De máskor meg azt mondják, hogy nem szabad egy fiú után sem futni. :S
2010. máj. 31. 21:23
 7/14 anonim ***** válasza:

mondd meg neki, ha tényleg ő kell neked

és utána változz meg, ne csinálj ilyen dolgokat, amivel megsérted

neked se esne jól!

hajrá

2010. máj. 31. 21:54
 8/14 anonim válasza:
velem is ez volt...csak nem párhuzamosan...én elmondtam hogy mit érzek és bocsánatot kértem hogy ha esetleg megbántottam...jó vége lett:D és sztem nem megalázkodás csak őszinte vagy, ha ezek után se akar téged akkor elötte se akart igazán...szerintem legalábbis.
2010. máj. 31. 21:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ne azt mondd neki, őt akarod, ő kell neked, egyszerűen csak szeretnél ismerkedni, és a másik sráccal is randevúztál, de a randevú nem elkötelezettség, te nem játszol senki érzelmeivel, csak barátkozol, ismerkedsz, keresel. Nem tudom, a másik fiúval történt-e valami, ha igen, az neccesebb, de ha nem, akkor a választottadnak nincs oka megsértődni, a randevúzás még nem járás, a mással randevúzás meg nem megcsalás, pláne, ha csak kétszer találkoztál a másikkal. Azt is megmondhatod, hogy azért nem szóltál neki róla, mert pont attól tartottál, hogy rosszul esne neki, de belátod, hogy hiba volt, és ne zárja ki emiatt annak a lehetőségét, hogy érdemes folytatnotok, amit elkezdtetek.

Egyszóval finoman, nem nyomulósan, nem kell vallomást tenni, csak jelezni, hogy te jól érzed magad vele, és ezen nem változtat az, hogy más fiúval is elmentél szórakozni, beszélgetni.

2010. máj. 31. 22:03
 10/14 anonim ***** válasza:

szerintem annyit megérdemel, h bocsánatot kérj tőle :)

egy próbát megér, nem?

ha nem beszélsz vele, ha nem mondod meg neki, akkor nem fogja tudni h kell neked...

2010. máj. 31. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!