Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem működik normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működik normálisan az ismerkedés? Hasonló gondolkodású emberek miért nem találják meg egymást?

Figyelt kérdés
Nem értem,hogy ha ennyien vágyunk ugyanarra,igaz szerelemre,társra,családra stb.,akkor miért nem találjuk meg a keresett értékeket és álmokat egymásban. Rengeteg magányos ember van és talán mindegyiknek lenne egy ideális párja, de mégsem találkoznak. Már olyan sok a magányos ember, hogy komoly biznisz épül rájuk, a társkeresők is szándékosan korlátozzák az ember esélyét, hogy minél többet fizessen. Még a gyakorikérdések.hu is törli az olyan kérdéseket, amiken látszik, hogy ismerkedési szándékkal íródnak. De egyébként mi magunk is korlátozzuk saját magunkat, mert sokszor eleve nem is adunk esélyt ha a netről ismerünk meg valakit, vagy utcán meg se próbálunk leszólítani bárkit is stb. Ezeket én magamon is észrevettem, mert volt már olyan, hogy a saját magam hülye bekorlátozása miatt szalasztottam el csinos lányokat. Már gondolkozom is azon, hogy valamit kitalálok, hogy hogy lehetne megoldani, hogy a hasonló gondolkodású emberek egymásra találjanak és egyúttal én is megtaláljam a páromat. Mert jelenleg a világ mintha úgy működne, hogy még véletlenül se legyen esélyünk erre, és szerintem ez nagyon nem jó.
2017. nov. 17. 22:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

nem van = nincs

Bocs a merényletért, nem vagyok túl kipihent.:D

2017. nov. 18. 00:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Senkinek se volt sose a homlokára írva,milyen emberrel passzolna.

Viszont régebben nem féltek egymástól az emberek,nem szóltak arról a híradások,hogy közeli hozzátartozók öltek meg vagy erőszakoltak meg valakit,stb. Azért így könnyebb volt megszólítani valakit és amúgy is nyitottabbak voltak az emberek.

Na meg több munkahely volt,ahol mindkét nemből mindenféle ember dolgozott.Bár egy zárkózottabb embernek így se lehetett könnyebb.

2017. nov. 18. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!