Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe legyek? itthon vagyok betegen, és meglátogat egy srác aki rég óta tetszik és alakulgat is valami köztünk.
Nem mindegy milyen melegítő. Nem a 2000-es évek susogósára kell gondolni, vagy az ezer éves, kinyúlt, foltos, szakadt macinacijára. Nekem teljesen vállalható melegítőim vannak, én tuti, hogy abban lennék, és egy meleg, puha, kényelmes pulcsiban. Jól szellőztess ki, mielőtt megjön, ne kapja el a betegséged. (Persze figyelj oda magadra, és fűtsd vissza a helyiséget, nyilván)
Azt nem írtad hány éves vagy, de én biztosan nem várnám donald kacsás pizsamában...
Mécseseket én is furcsállnám, sosem gyújtottam gyertyát, ha beteg voltam. De egy illóolajos párológtatót, ha van, azt tehetnél, valami mentolos illóolajjal, az amúgy a légutaknak is jó (én is beteg vagyok, és nekem segít, bár mi együtt élünk a párommal :))
Sok sikert majd írd meg, hogy végül mi lett a nyerő :)
27L
Ha srac lennek, nekem fura lenne egy ilyen mesterkelt, megcsinalt kulso es mesterkelten elrendezett szoba egy beteg lanynal. Persze ne legyen kupi meg ne legyen apolatlan a lany se.
Mi a baj a melegitovel? A mostani tinik tenyleg farmerban vannak otthon? Plane betegen? Fura...
Srackent nekem sokkal vonzobb lenne szivem holgye ha vegre lathatnam “civilben” otthoni cuccban, melegito, pulcsi , smink nelkul. Nekem beinditana a fantaziamat, mert elvegre igy meg nem lattam, igy csak csaladtagok lathatjak vagy a pasija, es fuuu ilyen lenne ha osszejonnenk, de izgi. Ha tetszik a lany tenyleg akkor nekem kocosan/smink nelkul is tetszene szoval ezzel felesleges veszodnod. Meg amugy a formas noi popsik szerintem nagyon izgatoak a melegitokbe de ez csak lehet az en fetisem :D
Arra figyelj csak, hogy ne legyel undi tehat ne legyen budos a lakasba, ne legyenek taknyos zsebik szetdobalva meg te se a ket napos osszeizzadt pizsidbe vard mert az eleg illuzio rombolo lenne :D Szoval alap dolgok legyenek meg de legyel szerintem otthoni ruciba, nekem nagyon tetszene :) 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!