Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy egy csomó párom van a Tinderen de senki se ír, hogy akarna velem találkozni? Ez csak lájkvadászat? (31/N)
Számomra kevés idegesítőbb dolog van a Tinder-nél.
Amikor fent voltam ott, ~200 nőből 199-et balra húztam, mert mind ugyanolyan felszínesnek tűnt. 2 hónap alatt 4 matchem lett, akikkel természetes módon nem lehetett kommunikálni...
Ott meguntam az egészet és töröltem magam.
Senki se vesz emberszámba. Szórakozásként tekintenek a jobbra-balra huzigálásra, és az üzengetésre, mintha csak egy játékot játszanának, ahol nem valós embereknek okoznának csalódást. Totálisan semmibe veszik a férfiakat, és ebből az következik, hogy a férfiak is ugyanígy tárgyként kezelik őket. Se köszönni, se válaszolni nem érzik kötelesnek magukat. Az egész egy személytelen játszadozás.
Mi férfiak alig kapunk párt, így sokan automatizálva mindenkit jobbra húznak, majd a kevés pár közül választanak ténylegesen, és így már nem tetszettél nekik.
Egyébként a nők sem szoktak válaszolni, pedig nekik naponta van annyi pár mint egy átlagférfinek 1 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!