Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az, hogy egy csomó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy egy csomó párom van a Tinderen de senki se ír, hogy akarna velem találkozni? Ez csak lájkvadászat? (31/N)

Figyelt kérdés
(Azon töröm a fejem, hogy letörlöm magam, mert úgy gondolom, hogy így értelme nincs a szíveknek)

2017. nov. 13. 22:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Engem inkább az zavar (férfiként), hogy tök jól elbeszélgetek valakivel és aztán egyik napról a másikra töröl. De az online világ ilyen sajnos.
2017. nov. 13. 23:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Számomra kevés idegesítőbb dolog van a Tinder-nél.

Amikor fent voltam ott, ~200 nőből 199-et balra húztam, mert mind ugyanolyan felszínesnek tűnt. 2 hónap alatt 4 matchem lett, akikkel természetes módon nem lehetett kommunikálni...

Ott meguntam az egészet és töröltem magam.

Senki se vesz emberszámba. Szórakozásként tekintenek a jobbra-balra huzigálásra, és az üzengetésre, mintha csak egy játékot játszanának, ahol nem valós embereknek okoznának csalódást. Totálisan semmibe veszik a férfiakat, és ebből az következik, hogy a férfiak is ugyanígy tárgyként kezelik őket. Se köszönni, se válaszolni nem érzik kötelesnek magukat. Az egész egy személytelen játszadozás.

2017. nov. 13. 23:56
 13/15 anonim ***** válasza:
érdekes, én pasiként mindenk párra ráirok, mégse válaszol a zöme... egyébként ez nem kamu kérdés? Méghogy nő ir valakire??? Valaki ezt beveszi? Ha ébren vagy, ne álmodj...
2017. nov. 14. 00:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi férfiak alig kapunk párt, így sokan automatizálva mindenkit jobbra húznak, majd a kevés pár közül választanak ténylegesen, és így már nem tetszettél nekik.

Egyébként a nők sem szoktak válaszolni, pedig nekik naponta van annyi pár mint egy átlagférfinek 1 hónap alatt.

2017. nov. 14. 07:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Ez nem volt kamu kérdés, mondom le is töröltem magam a tinderről, mert nem írtak, még akkor sem ha én írtam, úgy éreztem csak az időm ment el vele.
2017. nov. 18. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!