Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Miért van az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért van az hogy vannak olyan lányok akik elvárják hogy nyalják ki őket de ők nem akarnak sz. Pni?

Figyelt kérdés
Mert ez inkorrekt szerintem,volt egy ilyen csajom nemrég,ott is hagytam!Ha én kinyalom és ezzel örömet okozok neki ő is szopjon le,avagy én sem nyalom ki!Fiuk válaszát is várom!
2010. máj. 31. 16:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%

Mert egy leányzónak szüksége van az ilyen jellegű kényeztetésre is ahhoz, hogy kellőképpen benedvesedjen, és kész legyen az aktusra, míg egy srácnál ez kevésbé fontos!

Amúgy a csajok legtöbbje fél tőle... a srác dolga valamilyen úton módon kihasználni a kíváncsiságát (ha van), és rávezetni hogy kipróbálja. Én is így kezdtem, és mostmár imádom, de a mai napig nem hagyom, hogy a számba élvezzen a párom!

2010. máj. 31. 16:07
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy a barátnődnek csak azzal volt baja, hogy esetleg a szájába mentél el... nem próbáltad megbeszélni vele??
2010. máj. 31. 16:08
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Lányfüggő. Én szeretek barátomnak így örömet okozni. De az megint más kérdés hogy barátom akkor se hagyna ott ha éppenséggel nem szpnám le...
2010. máj. 31. 16:09
 4/23 anonim ***** válasza:
van aki egyáltalán nem szereti az orált úgy se ha ő csinálja úgy se ha neki csinálják, de van aki elvárja a másiktól, hogy neki csinálják de ő undorodik ezt viszonozni, valamilyen szinten érthető, emrt ízlések és pofonok de amúgy tényleg kölcsönösnek kéne lennie de ha egyszer nem szereti csinálni hülyeség lenne kényszeríteni meg mint mondtam ízlések és pofonok.
2010. máj. 31. 16:09
 5/23 anonim ***** válasza:
74%

egy párkapcsolat nem kompromisszumokról szól-bár mindenképp elgondolkodtató,hogyha egy nő szeret valakit,akkor miért nem képes ezt az apróságot megtenni-ezen nő létemre elgondolkodom,bár valószínű vannak olyan férfiak,akiknek nem is csoda,hogy nem teszik meg...

21/L

2010. máj. 31. 16:10
 6/23 A kérdező kommentje:
én elvárom hogy a csajom úgy szopjon mint a 3 hetes bornyú!
2010. máj. 31. 16:10
 7/23 anonim ***** válasza:
86%
Ha ilyen formában állsz hozzá meg is érdemled hogy ne szopjon le mindenki... az általában jutalom...aki meg ilyen bunkó nem érdemli meg:P
2010. máj. 31. 16:12
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Pasik is vannak ugyanilyenek. Ez nem a csajok sajátossága.
2010. máj. 31. 16:16
 9/23 anonim ***** válasza:
86%
igen,erről beszéltem az előbb...ne is csodálkozz ilyen hozzáállással,hogy téged egy nő sem akar így kielégíteni.Tudod,én sem lelkesültem ezért a dologért,de a párom annyi szeretetet és megértést adott nekem,hogy egy idő után én kezdtem érdeklődni a dolog iránt annak ellenére,hogy erőltette volna-bár van egy olyan gyanúm,hogy köztem és közted min. van vagy 6év korkülönbség és te még ezt nem tudod felfogni...ha így állsz a nőkhöz,akkor valószínűleg neked még nem való barátnő.
2010. máj. 31. 16:20
 10/23 anonim ***** válasza:
23%

A finnyás nőket azonnal le kell pattintani.AZONNAL.

Engem senki se szo.pjon kényszerből,vagy azért mert igazságos, szop.jon azért mert élvezi.Aki nem így tesz az finnyázon a templomban, ne az én ágyamban.

B+ nem engeded hogy a szádba menjen el és miért? undorosz a saját pasidtól? akkor minek jársz vele?

2010. máj. 31. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!