Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek bejönnek picit husisabb nők? Nem kövérre gondolok hanem kicsit combos, kicsit hasas. Az arc oedig gyönyörű hmm?
Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 14:21
1/11 anonim válasza:
Nem. Nekem csak a top tier nők jönnek be, nekik pedig nincs túlsúlyuk. Tökéletese, karcsú testük van, szép formás, feszes mellekkel.
2/11 anonim válasza:
Nekem igen. Viccnek hangzik de valahogy jobban vonz mint a vékony. (persze kövér nőm sose volt :D és a vékonyak is tetszenek)
3/11 anonim válasza:
Nekem igen. Százszor inkább egy egészséges mértékben husis, és gyönyörű arcú, mint egy modell alkat, de lóarcú.
4/11 AchromaticSmarties válasza:
Hasas ne legyen, combos lehet. :D
5/11 anonim válasza:
Legyen egészséges. Az a legszexibb.
Ha nincs torzultságod, neked is, kedves ezt olvasó.
6/11 Diavolino44 válasza:
Simam, foleg, ha mell is aranyosan nagy vele.
7/11 A kérdező kommentje:
Mert ismerkedek egy fiúval és félek hogy nem fogok neki tetszeni. Nagy mellek, kis has(szülés után) ,combok-de ez nem is annyira. Fogyózom de biztos nem fog várni fél évet a talira míg ledobom a hasam :-(
2017. nov. 12. 15:34
9/11 A kérdező kommentje:
:-)
2017. nov. 12. 16:06
10/11 anonim válasza:
önmagában amit leírtál nem kizáró ok, de ez kb egy nő tulajdonságainak 3%-a, a maradék 97 pedig legalább ennyire, ha nem jobban fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!