Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác! De a barátnőmnek is! Most mit tegyek? A fiú fiatalabb nálam két évvel!
A helyzet az,hogy tetszik egy srác(én nyolcadikos vagyok ő pedig csak 6)az nagyon gáz?bár többnek néz ki....:D
Nagyon kedves,meg aranyos....csak hát az a baj hogy a barátnőmnek is tetszik:(
Mivel ez a srác mindig busszal megy haza..ezért most mi is (néha)
tegnap a buszon,szemeztünk...meg minden!de nem tudom hogy mit csináljak (össze szeretnék vele haverkodni...de nem tudom hogy hogyan:S) kérlek segítsetek!de ne írjatok hülyeséget!
Köszii
én egy pici segítséget tudok adni xD
sztem az ismerkedésre az MSN a legjobb :) ha nincs neki akkor :S próbáljatok SMSezni :D
khm...khm... most egy 12 eves "pasirol" van szo...oket csak a haverok amulatba ejtese erdekli, es ugyebar van-e annal jobb modszer, mit egy vagy ket 14 eves lany versengese. Valojaban persze meg csak otthon ulnenek a tv elott es mas meg nem is erdekli oket.
Szerintem bird ki ezt a fel evet, esetleg szemezgetesekkel, de ne pazarold ra az idodet, aztan johet a kozepiskola :D
Nyíregyházi vagy?
Köhöm. Amanda?(:
Nem :) amúgy egész jol végződött a dolog:D nagyon sokat beszéltünk msnen :P és én jöttem be neki,nem a barátnőm:) de végül nem jártunk :D
és mostmár ő 8os én meg 10. éss nagyon bunko lett..szoval nem bántam meg hogy nem jártunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!