Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szolid lányok nem járnak szórakozni?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy akárhányszor szórakozni megyek a haveri társasággal, vhogy mindig csak a "picsogó" plázacicák kerülnek a társaság középpontjába? Oké, hogy egy két havernak bejönnek de nekem egy szolid, kicsit visszafogottabb és csinos lány jobban le tudná kötni a figyelmemet.. de ahogy észrevettem, ők sokkal kevesebben vannak.. vagy csak nem szeretnek szórakozni járni (és most nem egy falusi diszkóról beszélek hanem egy pécsi 20-30 év közöttiek által látogatott igényes helyről)! Szívesen meghívom őket egy két italra, de azokon a csajokon látszik h csak a pénz érdekli őket és nem az h komolyabban megismerkedjenek velem... Így hamar el is hajtom őket:)2010. máj. 31. 13:14
21/25 anonim válasza:
Ezen sokat szoktam gondolkodni, hogy pl. Bpn hová járnak azok, akik nem kifejezetten berúgva tudnak szórakozni? Nem úgy értem, hogy telejsen alkoholmentesen, de ahol azért lehet beszélgetni is, inni is, táncolni is, és a társaság sem 12 évesekből áll.
az a válaszoló aki először kérdezte, hol szórakoznak a szolíd fiúk..
22/25 anonim válasza:
21:08 Lenne kedved ismerkedni? Honnan írsz ha szabad tudni?
20/l
24/25 anonim válasza:
Szolid lánynak tartom magam,és nem járok buliba.
Nem vagyok az a típus aki szeret bulikba járni.
Biztos megvan az OKA..:)
Egy 16éves lány...
25/25 A kérdező kommentje:
Én is szívesen megismernék "szolidabb" lányokat, ha esetleg itt is van rá lehetőség. :) Egy 28 éves srác...
2011. szept. 20. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!