Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szolid lányok nem járnak szórakozni?
Szolíd lányként elmondhatom a következőket:
Azért nem járok discoba, mert nekem nem éri meg fáradtságot, hogy készülődöm 1-2 órát, mert szeretek csinos lenni és ez alap, hogy a legjobbat hozom ki magamból. De ha mindezeket megteszem, akkor nem azért, hogy nézzem, más nemszolíd lányok és fiúk, hogy isszák le magukat, majd hazaérve megundorjodjak a füstszagtól ami az este folyamán a hajamba és rohámba ivódott.
Szolíd lányként szívesen járok a barátaimmal pl. házi bulikba, pubszerű helyekre, de nem tudom mivel lehetne rávenni, hogy pl. egy morrisonshoz hasonló helyre menjek szórakozni. Nekem az nem szórakozás, hanem szenvedés. Pedig, szeretek kikapcsolódni, szórakozni. Nem rúgok be, 1-2 pohár pezsgő, vagy minőségi bor amit megiszom maximim.
Ezért nem járok ilyen helyekre. Amúgy a szolíd fiúk hová járnak?
22/L
Én szolid lány vagyok, és járok discoba. Nagyon ritka, ha iszom, de ha iszom akkor sem seggrészegre, mert akkor már nem érzem jól magam.
Szóval nem kell hülyeségeket írni, hogy aki szerény, az nem jár ilyen helyekre. Én imádok táncolni, ezért járok. Meg néha jó összefutni olyan ismerősökkel, akiket régóta nem láttam.
Én is szolid lánynak mondanám magam, de ettől függetlenül sose volt gondom a pasizással, vagy bárminemű szocializálódással... max. annyi, hogy az én "szintemen" kevesebben vannak, vagy azért mert én csinálom rosszul, vagy mert ők. És ez sose derül ki. :D
Én sportolok több helyen, egyetemre járok, házi bulikba is megyek, néha beülünk ide-oda, mozik, de a konkrét disco-k nem vonzanak, mert büdösek, én meg nem dohányzom, csak arra mennek a srácok, hogy meghúzzanak, én meg párkapcsolatban élek, és ha nem így lenne se akarnék egyéjszakásozni, szóval ott nincs olyan társaság, - a sz.ar tucctucc zenéről nem is beszélve - ami különösebben érdekelne.
20L
Csak akkor járnék el ilyen helyekre ha meghívna valaki. Amúgy nincs igényem "szórakozásra", nagyobb társaságra. Magányosabb típus vagyok. De így tényleg nehéz ismerkedni. :/
20/l
Amúgy jó kérdés volt, hogy hová járnak, a szolidabb, visszahúzódóbb fiúk ismerkedni?
Előző voltam.
Pont ez a baj, hogy aki nem szereti a diszkókat, az kevesebb olyan programra jár, ahol új embereket ismerhet meg. Valamint általában zárkózottabbak.
Hiába jártok házibuliba, meg kirándulni, ott kb mindig ugyanazokkal az emberekkel találkozol, ha az utcán meg neadj Isten leszólít valaki, fogalmad sincs mit mondj, mert akkor meg jön ez a "mit akarhat tőlem" érzés. Próbáltam már én is, itt-is ott is ismerkedni, sajnos baráti társaságban nagyon kevés csaj van, és ők nyilván bőven válogathatnak is, ezért én inkább az új emberek megismerésére szavazok. Az utcán, kissebb kávézókban eléggé zárkózottak az emberek, ha odamész hozzá beszélgetni, elég sokan elzavarnak. Bulikban is lehet látni normálisabb csajokat, mert közöttük is van hasonló gondolkodású, aki nem azért meg, hogy ma lefektessék, hanem, hogy jól érezze magát.
Hogy az előző válaszolók kérdésére válaszoljak, én próbálok mindehol ismerkedni, nagyon nyitott vagyok... :) Utcán, parkban, buliban, stb... És én is normális pasinak tartom magam, minden tekintetben :)
ez azért van,mert a party p*csák nem szolidak.
máshol keresgélhetnél,de erre kajak nem jöttél rá magadtól?:/
16:42: Valahogy én is úgy vagyok vele, hogy a szórakozóhelyek nem szórakozatnak, és valahogy nem vonz, hogy az arra járkáló partip..ákat megismerjem.
Értelmes lányok kellenének... valamerre... :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!