Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek milyen az ideális nő/férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen az ideális nő/férfi?

Figyelt kérdés

Én most nem arra gondolok, hogy milyen lenne számotokra a tökéletes, hanem milyen lenne az akivel le tudnád élni az életedet, a hibáival együtt?

Számomra ilyen:

- Hűséges

A párkapcsolat számomra két emberről szól, nincs olyan hogy egy harmadik fél rendbe tenné, vagy feldobná a kapcsolatot.

- Nincs benne agresszió

Semmilyen testi vagy lelki terrort nem tűrök el, mindig van békés megoldás a problémákra.

- Legalább annyira intelligens mint én

Ez alatt azt értem, hogy legyen benne annyi intelligencia, hogy mindent megtudjunk beszélni, a problémákat is kommunikációval oldjuk meg, nem megcsalással, kibeszéléssel, duzzogással stb.

- Ápolt

Itt nem a jól öltözöttségre gondolok, hanem hogy fürödjön/mosson hajat rendszeresen, mosson fogat, fésülködjön, ne legyen szőrös, a ruhái tiszták legyenek stb.

- Ne legyen rasszista, homofób, hímsoviniszta stb.

Egyszerűen nem bírom az ítélkező embereket, nem kell mindenkit szeretni, de akinek a szíve gyűlölettel van teli egy olyan ember iránt akit nem is ismer...Azt azért ne.

- Nyitott személyiség

Akármilyen témáról van szó, legyen az egy új hobbi, szexuális dolog, új nézőpont, a lényeg, hogy legyen nyitott az újdonságra, mert nekem szükségem van a fejlődésre, az ismeretszerzésre, a párommal együtt.

- Macskás

Akár komolytalannak hangzik akár nem, én nagyon szeretem a cicákat, és volt már hogy egy komolyabb kapcsolatom itt bukott el, a párom utálta a macskákat.

Számomra ezek a pontok lényegesek, de én mindig aszerint várok el dolgokat, hogy cserébe én mit tudok adni. Régebben önző voltam, de elvártam hogy a párom figyelmes legyen, ma már azért tudom hogy csak olyat szabad elvárni amit adni is tudok a másiknak.

Ti hogy vagytok ezzel? :) Részletezhetitek nyugodtan, kicsit beszélgessünk, csajok, srácok egyaránt! :)

2017. nov. 9. 19:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Állatbarát (főleg macska)

Szerény

Csendes, visszahúzódó, ne legyen túl közvetlen senkivel, ne legyen túl férfias

Aszociális, mint én, nem társasági, otthonülős vagy kettesben programot szervezős (de nem unalmas)

Elvont, művelt, olvasott, jó ízlésű, lehessen vele mindenről beszélgetni

Pluszpont, ha vegetáriánus (vegán ne legyen, mert hordok bőrcuccokat)

Legyen elvont a humora is

Számít az öltözködés, zenei ízlés, bírom a kifinomultságot

Ne legyen túl jókedvű és pozitív, az nagyon tud idegesíteni az emberekben

Külsőre vékony, világos bőr, sötét haj tetszik főleg, nézzen ki valahogy így:

[link]

Mondjuk ocsmány vagyok, bottal se piszkálna meg senki, de legalább nyugodtan álmodozhatok. Nem fenyeget az a veszély, hogy kompromisszumot kell kötnöm és beérnem egy kevésbé ideálissal, mert senkinek nem kellek :))))

2017. nov. 9. 19:43
 12/15 anonim ***** válasza:
21%

Én szeretem a nőket, csak nem tudok betelni velük, ez aligha gyűlölet. Pszichopata pedig nem vagyok, vannak érzéseim, pl tudomásul veszem, hogy Etiópiában éheznek sokan.

2017. nov. 9. 19:44
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Mivan??! Redi, qurva uncsik már ezek az indián közmondásaid. Benyögöd ide, aztán mindenki gondoljon, amit akar, meg, amit tud. Fejtsd már ki egyszer könyörgöm,mi a szent lókakira gondoltál.
2017. nov. 9. 20:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Tagbaszakadt, cserzett bőrű, tettrekész, éltes.

Mahagóni bútórkészítő, iparos felmenőkkel.

Múlt századi képgyűjtemény, internet mentes telek.

Ez legyen rá jellemző <3

2017. nov. 9. 20:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Van fogalmad róla, hogy egy jó és igazán keresett asztalos mennyit keres manapság?

Nem beszélnél, ilyen flegmán róluk, ha tudnád.

2017. nov. 9. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!