Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem korai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem korai?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,aki találkozni szeretne velem.Ebbe beleegyeztem,de azt mondta hogy szeretne csókot is.De ezt én még korainak találom,nektek mi a véleményetek?

A fiú 13,én 12.

2010. máj. 31. 07:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy először csak sima,utána meg próbálgathatjuk.
2010. jún. 2. 16:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy ne tervezzétek el előre, mert akkor csak sz.ar lesz. Persze, egy pasi, pláne ha 13 éves (ha tényleg annyi) mindig kitűzi magának célként, hogy mit akar elérni a nőnél, de ezek többségben pofáraeséssel végződnek. Ha meg ő nagyon nem fér a bőrébe, és már neked is kínos, akkor te is hazamehetsz előbb.
2010. jún. 2. 16:47
 13/18 A kérdező kommentje:

Ő tervez előre,nem én :)

Mondtam neki mikor ötödjére hozta fel a témát,hogy hagyjuk már,majd ott kiderül,hogy mi és hogy lesz.Én meg eléggé megijedtem,hogyha ott próbálkozna,akkor lehet,hogy több esélye lett volna és nem lenne időm félni.

Köszi a válaszokat,jöhetnek még :)

2010. jún. 2. 16:54
 14/18 anonim ***** válasza:
öhhm csak 1-2 komit olvastam el am szerintem nem korai :D:D legalább van kivel gyakorolnod kivéve ha nem a p1náddal akar smárolni azt ne hagyd XD minden féle képp nyelvesen smárolj vele elégg nagy érzés az egyik haverom a barátnöével mikor smárolt mindíg el ment XD de azé me elég érzékeny gyerek XD
2010. jún. 2. 21:06
 15/18 anonim ***** válasza:
a 16 47 eshez: a rohadt feminista pofádat :D a pasik így a pasik úgy vicces h ezt egy csaj mondja deh nem feltétlenül igy van ez is csak megint általánosítááás !! am az elözö vok 16/szűz/f
2010. jún. 2. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:

de basszus nem azér korai mert 12 éves hanem mert csak most mondta hogy találkozni szeretne vele, felteszem még eddig nem találkoztak igy, randiszerűen. első randin meg semmilyen korban se feltétlen kell csókolózni, akkor mi marad a 2. ra? jó lehet túl maradi vagyok...

20/f

2010. jún. 2. 21:37
 17/18 anonim ***** válasza:
előző elötti vok igaza van az elözőnek ha nem rég ismered ako még nem kell smárolni vele am nem vagy maradi sz tem :D
2010. jún. 3. 18:36
 18/18 anonim válasza:
szija! hath sztm ez mar megtortent es szeretnem tudni h mijen volt a randi! reeem h jol erezted magad:D es hol taliztatok meg mindent! nem kell szegyeld magad hiszen ugysem tudom h ki vagy! na deleci ird le!!! Varom:D:D:D
2010. szept. 20. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!