Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után mikor hívjátok el újra randira a lányt?
Figyelt kérdés
2017. nov. 6. 21:15
1/9 anonim válasza:
ha azt érzem ő is benne lenne, még ha akár az első randi nem is sült el jól
ja és persze, ha nem ábrándultam ki belőle és érzem, hogy talán több is lehetne köztünk
24F
2/9 A kérdező kommentje:
De ez mondjuk első randi után azonnal, vagy pár napra rá? Csak mert volt szombaton egy nagyon jó randim, de azóta nem kérdezte meg a srác, hogy mikor találkoznánk megint. Írni viszont írt már.
2017. nov. 6. 21:19
3/9 anonim válasza:
Nekem még aznap este írt hogy ezt megismételhetnénk.
4/9 anonim válasza:
Legkésőbb másnap.
Nem szeretem ezeket a játszmákat, hogy majd 3 nap múlva, meg had főljön a levében egy kicsit.
Így én is gyorsan megtudom, hogy van e esélyem egy következő randira.
5/9 Diavolino44 válasza:
Masnap, aznap soha. Irok neki, hogy jol ereztem magam, s valamirol folytatom Beszelgetest amin a randin volt szo.
6/9 A kérdező kommentje:
Ha holnap nem hív el, akkor továbblépek :/ Én sem szeretem a játszmákat.
2017. nov. 6. 21:44
7/9 anonim válasza:
Ha jo a randi akkor egy-ket napon belul jelentkezik.
8/9 A kérdező kommentje:
Jelentkezni jelentkezett, csak még találkozót nem javasolt, holnapig kap esélyt és ennyi :D
2017. nov. 6. 22:12
9/9 anonim válasza:
#1 vagyok:
én aznap este mondom, ha tetszett a randi és akarok folytatást, de ha nem tudom mikor érek rá legközelebb, akkor nem mondok pontos időpontot, de azért max 1 hetet várok a következő randival, kivéve ha tényleg sűrű a program és nem tudjuk megoldani, de akkor persze beszélek vele és elmondom mi a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!