Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után mikor hívjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után mikor hívjátok el újra randira a lányt?

Figyelt kérdés

2017. nov. 6. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:

ha azt érzem ő is benne lenne, még ha akár az első randi nem is sült el jól

ja és persze, ha nem ábrándultam ki belőle és érzem, hogy talán több is lehetne köztünk

24F

2017. nov. 6. 21:18
 2/9 A kérdező kommentje:
De ez mondjuk első randi után azonnal, vagy pár napra rá? Csak mert volt szombaton egy nagyon jó randim, de azóta nem kérdezte meg a srác, hogy mikor találkoznánk megint. Írni viszont írt már.
2017. nov. 6. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem még aznap este írt hogy ezt megismételhetnénk.
2017. nov. 6. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Legkésőbb másnap.

Nem szeretem ezeket a játszmákat, hogy majd 3 nap múlva, meg had főljön a levében egy kicsit.

Így én is gyorsan megtudom, hogy van e esélyem egy következő randira.

2017. nov. 6. 21:40
 5/9 Diavolino44 ***** válasza:
Masnap, aznap soha. Irok neki, hogy jol ereztem magam, s valamirol folytatom Beszelgetest amin a randin volt szo.
2017. nov. 6. 21:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha holnap nem hív el, akkor továbblépek :/ Én sem szeretem a játszmákat.
2017. nov. 6. 21:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha jo a randi akkor egy-ket napon belul jelentkezik.
2017. nov. 6. 22:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Jelentkezni jelentkezett, csak még találkozót nem javasolt, holnapig kap esélyt és ennyi :D
2017. nov. 6. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:

#1 vagyok:

én aznap este mondom, ha tetszett a randi és akarok folytatást, de ha nem tudom mikor érek rá legközelebb, akkor nem mondok pontos időpontot, de azért max 1 hetet várok a következő randival, kivéve ha tényleg sűrű a program és nem tudjuk megoldani, de akkor persze beszélek vele és elmondom mi a helyzet

2017. nov. 6. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!