Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-22 éves nők! Ti mit reagáln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-22 éves nők! Ti mit reagálnátok ha kiderülne a férfiról akivel ismerkedtek, hogy még soha nem volt kapcsolata és szűz?

Figyelt kérdés

Bizonyos okok miatt nagyon gátlásos volt és senki felé nem mért közeledni. Illetve egy darabig az önbizalom hiánya miatt azt gondolta, hogy úgy sem elég jó senkinek.

Mostanra viszont viszonylag összeszedte magát.

2017. nov. 5. 17:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29 volt, nem zavart. Lassan 10 éve a férjem. :)
2017. nov. 5. 18:22
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor inkább őszinte leszek a témában, nem szeretek hazudni és nem is vagyok a legjobb benne.

Ha valaki emiatt dob, akkor ott nem is voltak komoly szándékok, legalábbis remélem, hogy ez nem egy olyan szinten kiábrándító dolog ami még a komoly szandékokat is megöli.

2017. nov. 5. 18:26
 13/19 anonim ***** válasza:
semmi rosszat nem gondolnék. :) a páromnak előttem egy három hónapos kapcsolata volt és nem volt szűz, de az semmit se számított igazából, komolytalan volt az egész és 5 éve már nem volt senkije. sosem késő elkezdeni :D amúgy mi az az egészségügyi probléma?
2017. nov. 5. 19:34
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem ez egyáltalán nem szégyelnivaló dolog, sőt én azt gondolom, hogy tiszteletre méltó, hogy nem az a tipikus férfi aki minden második lányt megdönget."

Abban mi a tiszteletreméltó, hogy nagy eséllyel ő is erre vágyik, csak ő nem képes rá? 16-17 évesen azért már elkezd érdeklődni egy srác a lányok iránt, ha ennyi év alatt semmi nem jött neki össze, ott lehetnek gondok.

2017. nov. 5. 19:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem probléma.

Ha mostanra már össze is szedte magát, akkor pláne nem.

2017. nov. 5. 22:05
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Jobban zavar, ha valaki már a fél városon atment.
2017. nov. 5. 22:05
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Én sem vagyok nagy tapasztalt, de engem zavarna, ha mindenben tanítgatnom kellene. Kinevetni nem nevetném, de valószínűleg nem jönnék össze vele, ha igy előre tudom, hogy szűz. Na meg nekem attól Férfi, hogy van önbizalma, határozott, tudja mit akar. 22n
2017. nov. 6. 10:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Kétszer derült ki ez két partneremről ilyen korban. Annyit reagáltam, hogy "oké".

Miért, mégis mit kéne ehhez szólni? :D

A velem való szexben mit befolyásolna, hogy előtte másba már beledugta-e? Komolyan nem értem.

2017. nov. 6. 15:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Ugyan az az ember, mint két perccel az információ előtt. Az, hogy valaki a 20-as éveiben még szűz, nem feltétlen jelent rosszat, sőt, nálam pozitív. Valószínűleg nem a szexre hajtott 18 évesen, megtartja magát annak, aki megérdemli szerinte. De ezt nem kell túlgondolni, akkor sincs semmi ha szűz, akkor sincs, ha nem az.

A természete meg olyan amilyen, majd idővel megnyílik, változik. Nem mindenki nyílik meg rögtön idegeneknek - ahogyan én sem.

2017. nov. 7. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!