Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-22 éves nők! Ti mit reagálnátok ha kiderülne a férfiról akivel ismerkedtek, hogy még soha nem volt kapcsolata és szűz?
Bizonyos okok miatt nagyon gátlásos volt és senki felé nem mért közeledni. Illetve egy darabig az önbizalom hiánya miatt azt gondolta, hogy úgy sem elég jó senkinek.
Mostanra viszont viszonylag összeszedte magát.
Köszönöm a válaszokat, akkor inkább őszinte leszek a témában, nem szeretek hazudni és nem is vagyok a legjobb benne.
Ha valaki emiatt dob, akkor ott nem is voltak komoly szándékok, legalábbis remélem, hogy ez nem egy olyan szinten kiábrándító dolog ami még a komoly szandékokat is megöli.
"Szerintem ez egyáltalán nem szégyelnivaló dolog, sőt én azt gondolom, hogy tiszteletre méltó, hogy nem az a tipikus férfi aki minden második lányt megdönget."
Abban mi a tiszteletreméltó, hogy nagy eséllyel ő is erre vágyik, csak ő nem képes rá? 16-17 évesen azért már elkezd érdeklődni egy srác a lányok iránt, ha ennyi év alatt semmi nem jött neki össze, ott lehetnek gondok.
Ez egyáltalán nem probléma.
Ha mostanra már össze is szedte magát, akkor pláne nem.
Kétszer derült ki ez két partneremről ilyen korban. Annyit reagáltam, hogy "oké".
Miért, mégis mit kéne ehhez szólni? :D
A velem való szexben mit befolyásolna, hogy előtte másba már beledugta-e? Komolyan nem értem.
Ugyan az az ember, mint két perccel az információ előtt. Az, hogy valaki a 20-as éveiben még szűz, nem feltétlen jelent rosszat, sőt, nálam pozitív. Valószínűleg nem a szexre hajtott 18 évesen, megtartja magát annak, aki megérdemli szerinte. De ezt nem kell túlgondolni, akkor sincs semmi ha szűz, akkor sincs, ha nem az.
A természete meg olyan amilyen, majd idővel megnyílik, változik. Nem mindenki nyílik meg rögtön idegeneknek - ahogyan én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!