Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25+Párok! Hogyan ismerkedtetek meg? Mikor és hogyan jöttetek aztán össze? Hosszabb sztorik is jöhetnek.
Párommal neten, egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg. 4 és fél éve 200 km-es távkapcsiban vagyunk. Minden héten a két város között félúton találkozunk, amikor meg jó, akkor egymásnál. Most decemberben összeköltözünk. Minden egyes nap teszünk azért, hogy kapcsolatunk működjön.
Ő 33F, én 27N
Egy japan fotókiállításon ismerkedtünk meg. Akkor még csak barátkoztunk, bár akkor nem volt semleges nekem. Viszont ő - lehet, célzásképp - azt mondta, a 4-6 évvel fiatalabb lányok/nők számára még nagyon gyerekesek (akkor voltam 22, négy év van köztünk).
Így hát gondoltam, ejtem is a témát, így kamu dolgokkal lekoptattam. Később küldött egy üzenetet, amiben megkérdezte, hogy Einsteinné tanultam-e magam (mert vagy fél évig offoltam, hogy tanulnom kell).
Ezután már érezhetően nyomult rám. Két éve jarunk(:
Hobbink kapcsán ismerkedtünk meg, majd jelezte, hogy szívesen űzné velem. Elkezdtünk tehát együtt "hobbizni" és a többi gyorsan jött magától. 5,5 éve vagyunk együtt, 3 éves a gyerkőcünk.
32N, 34F
barátomék mindenáron el akartak menni egy vidéki aquaparkba,mert a csajának volt ott valami fotózása,de szervizben volt a kocsijuk,ezért engem kezdtek el nyaggatni,hogy menjünk együtt.
én meg mondtam,hogy a világon semmi kedvem 2 órát oda,meg 2 órát vissza vezetni,úgyhogy nem.
kérleltek tovább,én meg mondtam,hogy jó,de akkor hozzatok nekem egy csajt,mert nem fogok veletek egy egész napot végigbu-zulni.
mondták,hogy oké,elhívják a haverom csajának a barátnőjét.
gondoltam is magamban hogy nah full kam.
mentem másnap reggel,köszönök és akkor bemutattak a lánynak,aki olyan szinten volt szép,hogy összeugrott a gyomrom és hirtelen alig tudtam megszólalni.
pont az ideálom volt,edzett testű,vékony derekú,barna hajú.
a strandon mindez teljes kilátásban meg is volt tekinthető.
szóval elvoltam vele egész nap és a barátnőm is lett.
Interneten kerestem levelezotarsat hogy gyakoroljam az angolt. Beszelgettem kanadaival, amerikaival, angollal, skottal de vegul egy amerikai lannyal nagyon egy hullamhosszra kerultunk.
Kesobb elhivott magahoz nyaralni ami olyan jol sikerult h sirva valtunk el elmastol de elhatarozruk h talakozunk meg.
Igy is lett. Nagy nehezen osszehoztunk meg talalkozokat majd osszekoltoztunk es felesegul vettem.
Mi a Randivonal nevű társkeresőn ismerkedtünk meg.
Ami viszont tény, hogy nagyon kevés esélyünk lett volna arra, hogy találkozzunk valaha is. Mindketten befelé forduló emberek vagyunk. A másik felünket találtuk megy egymásban.
Két éve ismerkedtünk meg, egy éve lakunk együtt, és nyáron lesz az esküvőnk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!