Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány sejtheti, hogy nem csak barátkozni szeretnék vele?
Ácsi! Attól, hogy te áthívtad koránt sem jelenti azt hogy tudja, hogy tetszik neked! Lehet, mivel régen ismert meg ezek szerint, barátként tekint rád. A facebook marhaságot hanyagold. Ha hiszed, ha nem, voltam életem során pár lánnyal de nagyon szomorú, hogy én is a "kékfehéren" keresztül próbáltam valakihez közelebb jutni. Az nem ér semmit sem. Hidd el, élőben a legjobb. Meg a másik, ha a neten kibeszélitek magatokat, élőben leültök egy padra, tikk-takk.. megy az idő, nem szól senki semmit, nézegetitek az instagramot, a háttérben felborul a fémvödör és a macskák nyávognak..
Próbálok tanácsot adni neked, mert nem tündsz idiótának aki csak lefektetné a nőket. Ez pozitív és hidd el, a nők az elején buknak az ilyenekre, de húsz felett a legtöbbjük észbekap. Nálunk, férfiaknál is így van. Rendes nőket hagyunk ott, mert a k*rvák elvisznek.. (tisztelet a kivételnek). Nos, szerintem ha elfogadta, akkor el is fog jönni a rokonaidhoz! :). Ne támadd le, lassan, beszélgessetek, minél többet, például kérdezd meg tőle hogy mikor olvasott utoljára könyvet, vagy szeret e olvasni. Ez jó témaindító, vagy lehet akármi más amit csak szeretnél, végül is te ismered, nem én! :) Utána ha adódik, bókolj neki.. de ne olyasmit hogy "A szemed annyira csillog, mint az égen a Cassiopeia legfényesebb csillaga" , mert arconhány :D Lazán kezeld. Sok sikert ahhoz, hogy add tudatára az iránta mondott vonzódásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!