Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek bejön az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejön az ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Nos hát általában szótlan vagyok és komoly és bulizni nem szeretek menni mert nem érzem jól magam a bulikban. Szerintetek van olyan lány akinek bejön az ilyen srác? Eddig egyetsem találtam.....

19/F

2010. máj. 30. 19:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%

nekem bejön

18/F

2010. máj. 30. 19:34
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
Kicsit rövid a leírás, ebből nehéz eldönteni, deh szerintem nincs ezzel baj ;)
2010. máj. 30. 19:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
bejönne csak van barátom ;)
2010. máj. 30. 19:37
 4/15 anonim ***** válasza:
nekem nem, de legalább őszinte vagyok :)
2010. máj. 30. 19:41
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát azért ennél jóval több tulajdonság határozza meg h bejön-e vki vagy sem. De azért az h vki nem szeret bulizni és komoly az nálam jó pont.

16/L

2010. máj. 30. 19:42
 6/15 anonim ***** válasza:
Nálam is :)
2010. máj. 30. 19:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Én se szeretek bulizni, és nem járnék olyan pasival, aki minden este vmi buliba akar elrángatni. A leírás rövid, de nekem szerintem bejönnél. Szerintem több ilyen lány van, csak jó helyen kell keresni. Sok szerencsét! 19/l
2010. máj. 30. 19:44
 8/15 anonim ***** válasza:
A normális lányoknak - akik nem isszák seggrészegre magukat minden hétvégén, és nem fekszenek össze fűvel-fával - pont ez jön be. Talán rossz helyen próbálkoztál eddig, de nyugi, fogsz találni ilyen lányt is! :)
2010. máj. 30. 19:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem jó, ha ilyen otthon ülős tipus, mert téha ki kell engedni a fáradt gőzt és kicsit szórakozni kell. Nem azt mondom, h minden hétvégén, hanem úgy havonta 1X.
2010. máj. 30. 19:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

fiúként írom neked

-ha szótlan vagy az nembaj (én sem szeretek beszélni de szóval tényleg szal ha feltesznek nekem egy eldöntendő kérdést akkor ha úgy gondolom h erre tök fölösleges válaszolni akkor nem válaszolok mert mondjuk úgyis egyértelmű)

-komolyság-> van akinek direkt ez jön be h nem vagy gyerekes de azt tudom tanácsolni h nem legyél TÚL komoly tehát ha haverok vmi poént csinálnak vagy hyüléskednek és érzed h ez most poén és sodorhatna magával a tömegpszihózis akkor nem állj félre direkt ebből le fog jönni h azért élsz te :D

-ha lányok is vannak akkor nem te legyél a leggyökerebb de ne is a sor végén kullogj nevess a többiekkel szólj hozzá néha a beszélgetésekhez

remélem sehgítettem vmit 17/f

2010. máj. 30. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!