Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van értelme a kapcsolat elején az apró kis "trükköknek"?
Figyelt kérdés
Mármint hogy nem írok rá rögtön, meg most nem keresem, ilyesmi. Nem egyszerűbb csak elengedni magunkat, jól érezni, akkor keresni a másikat amikor éppen eszünkbe jut, nem gondolkodni a szavakon? Végül is is magunkat akarjuk adni...akkor meg nem egyszerűbb már az első pillanattól, mint holmi játékokat játszani a másikkal?2017. nov. 2. 20:23
11/14 anonim válasza:
Sztem ez a nem keresem egy ideig csak akkor válik be, ha már kölcsönös a tetszés. Tehát elég biztosra kell menni h működjön. A barátommal mi így jöttünk össze egyébként.
12/14 anonim válasza:
Sosem trükköztünk, sem én, sem a férjem. Nem gondolom, hogy emiatt bármit veszítettünk volna az elmúlt 8 évben... :)
13/14 anonim válasza:
Mi nem trükköztünk, mindent kimondtunk, visszaírtunk stb. Ennek másfél éve és én örülök, hogy ilyen őszinték vagyunk egymáshoz :)
14/14 anonim válasza:
Én a párommal sohasem játszmáztam ő sem velem. Rengetgszer ìrt volt hogy egész nap beszéltünk (ami most is ìgy van) sosem éreztem nyomulásnak, sőt tetszett hogy ennyire érdeklem. Örültem hogy végre egy normális férfi aki nem taktikázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!