Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg van értelme a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van értelme a kapcsolat elején az apró kis "trükköknek"?

Figyelt kérdés
Mármint hogy nem írok rá rögtön, meg most nem keresem, ilyesmi. Nem egyszerűbb csak elengedni magunkat, jól érezni, akkor keresni a másikat amikor éppen eszünkbe jut, nem gondolkodni a szavakon? Végül is is magunkat akarjuk adni...akkor meg nem egyszerűbb már az első pillanattól, mint holmi játékokat játszani a másikkal?

2017. nov. 2. 20:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tudod minden kapcsolat egyedi
2017. nov. 2. 20:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Ezt kifejtenéd?=)
2017. nov. 2. 20:26
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Ezt a játszadosdit én sem értettem sosem. Középsuliban, 16 évesen elmegy, de ki kéne nőni belőle. Ami azt illeti, szetintem az ilyet azok csinálják, akik 1, nem biztosak saját magukban és abban hogy a másik fél hogyan érez vagy 2, ezzel tényleg lehet egymást húzni, rövid ideig elmegy, de egy idő után az egyik fél beleunhat.
2017. nov. 2. 20:28
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
A forgatokonyvet ti irjatok
2017. nov. 2. 20:28
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Én utálom ezt a játszmázást. Ha akarok valakitől valamit, akkor keresem, írok neki, akárhányszor csak eszembe jut valami mondanivaló. Ha őt is érdeklem, akkor nem érzi majd nyomulásnak.

És persze, önmagamat adom, semmi értelme megjátszani magam.

2017. nov. 2. 20:29
 6/14 anonim ***** válasza:
12%

Van értelme.

Ha mindig keresed a csajt, ha mindig ráírsz folyamatosan, akkor egy idő után unalmassá fogsz válni, ráadásul erősíted azt az érzést benne, hogy már megvagy neki.

Ha nem keresed mindig, hanem hanyagolod, akkor viszont rólad fog gondolkodni, álmodozni, hiányozni fogsz neki, és amikor felkeresed, jobban fog örülni neked mintha mindig kéznél lennél (már bocsánat a kifejezésért).

Én a mostani lánnyal is ezt csinálom. És ennek az az eredménye, hogy az érzelmei napról napra erősödnek, és ez nem véletlen.

Okosnak kell lenni, ha azt hiszed, hogy a lányok nem játszmáznak, akkor tévedsz. Olvastál már női magazinokat, mennyi tipp van benne?

2017. nov. 2. 20:35
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

nekem többen ajánlottak ilyen trükköket

Én az a fajta vagyok aki keresi a másikat, akár éjszakákat átbeszélget, figyelek rá, érdekel mi van vele...

Meghívom dolgokra, kedveskedem neki.

Többen ajánlották, hogy ne írjak azonnal, ne vegyek neki dolgokat az elején, mert később az lesz az elvárás...

Hát nem rég szembesültem azzal, hogy mennyire idegesítő, ha valaki állandóan ír :D egyszerre több emberrel beszélgetek 6-7 csatornán és próbálok minél hamarabb reagálni.

A fizetős dologról meg annyit, hogy az egyik ex konkrétan pénzéhes lett, elkezdett már alapból az én pénzemmel kalkulálni, természetesnek vette, hogy én fizetek mindent, olyan szinten, hogy egy elég durva mondat el is hangzott a szájából én meg rájöttem, hogy "hoppá mi van".

Szóval nem mindig jó hallgatni arra a belső hangra ami kedvességre, figyelmességre sugall, jobb ha az ember nem csak a kiszemeltre koncentrál, mert idegesítő tulajdonság is lehet, persze van akinek tetszik és lehet előnyös is, de csak óvatosan

2017. nov. 2. 20:35
 8/14 Diavolino44 ***** válasza:
35%

Szerintem egy bizonyos szinten kell. Igen nagyon szep dolog ez a ne jatszuk meg magunkat, de a tarsadalomban elunk, igy eleve ugy indulunk, hogy megjatszuk magunkat. Ha az elejen ugy mennek oda, egy nohoz, hogy olyan szep melled van, most azonnal agyba bujnek veled. Hiba gondolom, ezt, ugy megyek oda hozza, hogy szia, xy vagyok, tetszik a ruhad.

Mindenki jatszmazik, valamilyen szinten.

Ha most konkretan a kit keres kit, kerdesre. Megint olyan hogy ket kulonbozo szemelynek ritkan egyezik az eletvitele. Az egyik fel “tapadosabb” lesz, s ez a nonek kell lennie, kulonben nincs ferfi-noi polaritas. Itt es az eletben is a leginkabb ez az elso szamu panasz a csajoktol, a ferfiak tapadnak a kapcsolat elejen. Szoval az en velemenyem az, hogy egeszseges mertekben kell hagyni a masiknak teret.

2017. nov. 2. 20:38
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

Trükkök.. Jó ég...

Nem, nincs értelmük

2017. nov. 2. 20:54
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
Hány éveseknél? Az oviban? Ha az egyik kicsit is normális, nem lesz hosszú kapcsolat belőle.
2017. nov. 2. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!