Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már a 30-40-es férfiaknál is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a 30-40-es férfiaknál is azt tapasztalom, hogy szinte csak az olyan nőkkel, csajokkal akarnak foglalkozni, akiknek Facebook fullos profiljuk, csücsörítős fotóik vannak, miért?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor azt tapasztalom és plázanő ismerőseim is, hogy semmilyen szellemi tartalmat nem akarnak vinni az ilyen férfiak az ismerkedésbe, csak a külsőségeket nézni.

Úgy gondolom, hogy skype és egyéb chat programokat is vannak egyszerű chat-elésre, nem kell ahhoz vonzó facebook profil egy hétköznapi, dolgozó nőnek.

Éppen a plázanők ellentétje vagyok.

2017. okt. 31. 13:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem az a baj veled, hogy nem vagy plázacica, hanem az, hogy gyűlölöd a férfiakat. Ki akarna összejönni olyannal, aki gyűlöli?
2017. okt. 31. 15:38
 12/23 mikeXxX ***** válasza:
Nem kell plázanő de az ellentéte sem ! Nem értem miért baj ha engem nem zavar a smink és műköröm vagy éppen tetszik valakin ettől már egy szemét férfi vagyok ? Miért baj ha egy nő ad magára ? Miért baj hogy én nem érdekel aki számomra igénytelen ? Én is azért tetszem általában a nőknek mert adok magamra sportolok figyelek minden részletre akkor ha ez elvárás tőletek akkor bizony had legyenek nekem is elvárásaim . Ne mindig másban keresse az ember a hibát ! 38f
2017. okt. 31. 15:42
 13/23 anonim ***** válasza:

Pont hogy nem szeretnék a fent említett nőkkel foglalkozni...

F35

2017. okt. 31. 16:09
 14/23 anonim ***** válasza:

Én pont olyanokkal foglalkoznék szívesebben, akiknek nincs Facebook profiljuk, csücsörítős fotóik. Én miért nem találok ilyeneket, kérdező? :)

+1 És te mit teszel azért, hogy megtaláld a neked megfelelő férfiakat?

2017. okt. 31. 17:15
 15/23 A kérdező kommentje:
11-es, majd amikor kijózanodtál, akkor írd újra a válaszodat :)
2017. okt. 31. 19:29
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha berúgok, utána ki is józanodok, de a butaság nem múlik el :)
2017. okt. 31. 20:06
 17/23 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy konnyen kaphatonak itelik oket
2017. okt. 31. 20:08
 18/23 anonim ***** válasza:
Pedig már így is kiváltságos helyzetben vagy, hogy kérdező neked válaszolt...
2017. okt. 31. 20:09
 19/23 A kérdező kommentje:
16-os, köszi, de márrégóta nem érdekel a válaszod. Valami érdekesen tudsz még írni a témához?
2017. nov. 1. 13:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Komolyan mi értelme az olyan kérdéseknek, ahol a kommentekben felmerülő kérdéseket teljesen leszarod, de a kötekedőkkel meg szívesen elmdumálgatsz. Ez lenne a plázacica ellentéte? :)
2017. nov. 1. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!