Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismerkedtem egy pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy pasival, de nem tudom eldönteni, tetszem-e neki. Szerintetek igen? Kérlek, adjatok tanácsot.

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel időnként össze szoktam futni kutyasétáltatáskor az utcán, a lakásom közelében van a munkahelye. Mindig mosolyog, ha meglát és köszön, beszélgettünk is két alkalommal kb. 10 percet, először névjegykártyát adott, hogy ha bármilyen problémám adódna, ami a munkájához kapcsolódik, nyugodtan keressem, valamint másodszor említette, hogy hívjam nyugodtan, ha szükségem van szakemberre nekem vagy egy ismerősömnek, megiszunk egy kávét és megbeszéljük. :) Azt is említette, sétálassam gyakrabban ezen az útvonalon a kutyát. :) Nekem nagyon bejön a pasi, és próbálok vele lazán, határozottan csevegni, a munkámról már sikerült, elég érdeklődő volt. Egymásról nem tudjuk, hogy kapcsolatban él-e, én szabad vagyok, bár amikor először találkoztunk, foglalt voltam, így akkor nem is léptem. Hogyan tovább? Ritkán futunk össze véletlenül sajnos, az eddigiek alapján azt gondolom, nem vagyok közömbös, és nem csak a "cuki" kutyám miatt jött oda hozzám. Vagyis először a kutya ment oda hozzá, értitek... :) Érdemes felhívni valamilyen ürüggyel vagy csak beégetném magam? Köszönöm, ha kapok néhány tippet. :)
2017. okt. 30. 01:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Köszönjük a jelentést! :)

Valamennyire csak vonzónak tart, ha ő is kezdeményezett. Ha legközelebb találkoztok add továbbra is önmagad és hátha mégis "belédábrándul". :)

Ha nem, akkor se keskenyedj el, majd lesz más! :)

2018. jan. 27. 18:21
 12/14 A kérdező kommentje:
FINAL UPDATE: van barátnője :D
2018. febr. 2. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Eddig is volt? Vagy csak most derült ki?
2018. febr. 2. 18:09
 14/14 A kérdező kommentje:

Van egy kapcsolata, amit "nem szeretne elmélyíteni, ez nem egy élettársi kapcsolat", hogy mióta tart, azt nem tudom, nem akartam erről kérdezgetni, nem az én ügyem. Szilveszter este azért jött el hozzám koccintani, mert "ez egy hirtelen ötlet volt", és akkor pont szakítottak, de aztán kibékültek, ezért nem keresett már januárban. Azt mondta, hogy nem szeretné megszakítani velem a kapcsolatot, de megmondtam neki, hogy ne csináljunk ebből ügyet, ez csupán egy ismertség, nem kapcsolat, én biztosan nem fogom őt többet keresni, hiszen párja van, ha ő majd úgy érzi, nyugodtan megkereshet, és beszélhetünk, ha érdeklem, de nem bonyolítanám amúgy az életemet.

Nem hiszem, hogy valóban tetszettem neki, ez csak flört volt részéről, én meg benéztem, mert mindig nagyon kedves volt, ott folytatta a beszélgetéseket, ahol abbahagytuk, figyelt arra, amit mondok, érdeklődő volt. Talán jobb is így, hiszen ha én lennék a barátnő, valószínűleg akkor is lenne egy kutyasétáltató lány. :) Vagy több. Fáj kicsit, a visszautasítás mindig fájdalmas dolog, de becsülöm azért, hogy nem csapta jobban a szelet, nem hazudott, és nem lettem végül akaratomon kívül szerető. Ha esetleg felhív néhány hónap múlva, szerintem összeszedem magam, és elküldöm. Jó pasi, tetszik nagyon, de nem kell ez a feszkó, ehhez már túl öreg vagyok. És persze új útvonalon sétálunk a kutyussal. :)

2018. febr. 6. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!