Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyes emo srácoknak bejön, ha egy lány koraérett, humoros, érzékeny és visszahúzódó?
Én még nem láttam igazi emót, ez egy mesterséges, kitalált subkultúra :D
Csak az teheti meg, h emós legyen, aki igazából egyáltalán nincs rászorulva, hogy kimutassa, mennyire szar neki. Amúgy meg ha gondjaik vannak, akkor oldják meg, ne sajnáltassák magukat. Ha meg szociálisan érzékeny, akkor segítsen másokon, ha művészlélek, akkor alkosson, ne hülye göncökben mutogassa, h mennyire egyéniség, a másik 30 ugyanolyan társaságában :D
Az EMOnak semmi értelme....mi a fene jó abban hogy azért sírsz ha eltört valami otthon, vagy csak azért felvágod az ereid mert most nem szóltak hozzád egy 2 percig?! :S:S:S:S:S Szerintem csak egy hülye "stílus", ami remélem minél hamarabb kimegy a köztudatból, mert már nem bírom sokáig...kis hülye 12-13-14 évesek ilyenre elpazarolják a tök jó fiatalságot... :S
(le lehet ezért pontozni nyugodtan - ez a véleményem akkor is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!