Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, aki kedves, aranyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, aki kedves, aranyos lányt szeretne komoly kapcsolatra, az mit vár, minek örül az első randin?

Figyelt kérdés

Általános gondolat az, hogy randira kicsípik magukat a lányok. Magassarkú, dekoltázs stb. Lehet hogy még akkor is, ha egyébként nem ilyen ruhákat hordanak.

Mi az amilyennek szeretnéd látni ezt a lányt? Gondolok itt arra, hogy lehet hogy pont negatívumként vennél egy dekoltázst. (Mivel kedves, aranyos lányt keresel, és nem egyéjszakásra)

Ilyenkor számodra van olyan ruhadarab ami alap hogy az legyen a lányon? Pl szoknya

Miért?

Mit viseljen, mit ne?

2017. okt. 28. 09:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Öltözz abba amiben a legjobban érzedmagad és viselkedj természetesen.

Ha trükközöl az öltözködéssel vagy megjátszod magad egy hosszú távú kapcsolatban úgyis kiderül és én speciel nem szeretem ha manipulálva vagyok.

2017. okt. 28. 10:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor azt tartom szem előtt, hogy:

- egyszerű, hétköznapi, de csinos, nőies öltözék legyen, tehát pl farmer, nem kivágott felső, lapostalpú cipő, esetleg ékszerek, kiengedett haj, szolid smink

- feszüljön annyira a ruha, hogy a partner lássa az alakomat, a vonalaimat, így később nem érheti csalódás, meglepetés, tudja, hogy mire számíthat, mondjuk én vékony vagyok, kerek popsival és közepes mellel, szóval nincs is takargatnivalóm :D

Ennyi. Az elegánsan sportos öltözék híve vagyok, az az arany középút. Ja és ettől függetlenül ugyanúgy vannak fickók, akik csak szexelni akarnának, hiába a visszafogottság, az nem ezen fog múlni.

21N

2017. okt. 28. 10:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha pontos vagy még pár perccel előbb is érkezik, az nagyon kedves dolog:)

Amennyiben már találkozót beszélünk meg, tudni fogja, mit viseljen, érzi ezt az ember, hiszen azért találkozik valakivel...legyen benne önmaga, hiszen azt várja a másik is.

2017. okt. 28. 11:18
 14/17 anonim ***** válasza:
38%

Azértmelegítőben ne menj randizni.

Te örülnél egy melegítőben érkező pasasnak a randin? Szerintem nem.

2017. okt. 28. 11:33
 15/17 anonim ***** válasza:

"Általános gondolat"

Ilyen nem létezik.

Úgy akartad írni, átlag embernek, általános gondolata, hogy...

Csak személyiség számít.

2017. okt. 28. 13:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Farmer, lapos cipo, polo/ing. Sokkal jobban bejon, mint az ugynevezett noies ruhak. Neki is kenyelmes, nem feltuno, de a feneke is jol latszik :)
2017. okt. 28. 14:56
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi. Hasonlóban gondolkodtam én is.

Nem is értem, sokak miért csípik ki magukat miniruhával stb

2017. okt. 28. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!