Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így ha a haverok előtt meg kettesben is gondoskodó, aggódó, kedves és jófej?
tehát van egy osztálytársam akivel nagyon jól elvagyunk , sokat találkozunk iskolán kívül hétvégén is . A haverok folyton kérdezik hogy együtt vagyunk e mert teljesen úgy viselkedik meg sokat vagyunk a haverjaival és nagyon bírom őket meg ők is engem mondták már jópárszor. és amikor így sulin kívül vagyunk akkor az olyan őszinte olyan jó és olyan sokszor tényleg mintha eggyütt lennénk , meg kavartunk már párszor de nem mindig amikor találkozunk csak úgy néha , és figyelmes nem arra megy hogy neki jó legyen sőtt még mondja is hogy álljunk le mert nem akar letámadni vagy nem akarja hogy úgy érezzem hogy kihasznál miközben más lányokat meg simán kihasznált . volt amikor buliztunk és egyszer ő egyszer én voltam rosszul és támogattuk a másikat vigyáztunk egymásra mondjuk ő jobban vigyázott rám mint én rá , én csak ott voltam mellette de ő aggódott értem hihetetlenül figyelmes volt, viszont a suliban meg olyan semmilyen szóval kedves meg minden de nem keresi úgymond a társaságom , mondjuk annyira én sem az övét mert nem akarok futni utána , tehát ez miért van szerintetek és szerintetek akarhat valami komolyat ?
bocsi hogy hosszúra sikerült , előre is köszönöm a válaszokat ! :)
Ez elég bonyolult helyzetnek tűnik. :)
Először nekem az jutott eszembe, hogy talán a suliban nem tudja, hogyan viselkedjen veled - mégis csak kellemetlen tud lenni, ha az ember közelebbi viszonyba kerül egy osztálytárssal.
Az is lehet, hogy úgy érzi, ha kimutatná a viszonyotokat az osztály előtt, azzal véglegesítené, és erre még nem készült fel.
Persze az is lehet, hogy csak szórakozik veled, csak találgathatok így, hogy nem ismerem a srácot, és nem is írtál sokat a jelleméről.
velem is elég hasonló a helyzet, csak az én ilyen "barátnőm" nem osztály, de még csak nem is iskolatársam, de mikor az ő baráti körében vagyunk mind a ketten azt csináljuk mintha együtt lennénk, mikor kettesben vagyunk akkor szintén, viszont az én barátaim előtt, csak sima hétköznapi barátok vagyunk. Ő pontosan tudja hogy szerelmes vagyok belé mióta csak ismerem, eleinte azt mondta, hogy Ő is kedvel engem, de barátságon kívül nem érez semmi mást, az utóbbi néhány hónapban viszont állítása szerint Ő is elkezdett többet érezni irántam barátságnál. nagyobb társaságban én sem merem kimutatni hogy mit érzek iránta, viszont ha kettesben vagyunk akkor ezerszer másképp néz ki a dolog.
szerintem a te barátoddal is hasonló lehet a helyzet, (nem tudom mert nem ismerem) de lehet hogy csak fél, hogy ha belementek ebbe a kapcsolatba esetleg tönkremehet a barátság is ha valami történik. ha te szeretnél többet a mostani helyzetnél, azt mondom meg kéne próbálnod egy kicsit kezdeményezni, (most ez elég durva lesz de) ha pl olyan helyzetben vagytok, hogy kettesben egy mélyebb, nem viccelődésekről szóló beszélgetés közben egymás szemébe néztek, és elég közel vagytok egymáshoz, megcsókolhatnád, vagy ha azt nem is, legalább megpuszilhatnád a száját.
18/F remélem tudtam valamennyit segíteni! :D
ha történik valami írj nyugodtam pm et, persze csak ha te is szeretnéd, viszont ha nem túl nagy kérés örülnék neki, ha írnál ha van valami fejlemény! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!