Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, melyiket értékelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyiket értékelnétek jobban? Fiúk ti hogyan szoktátok csinálni?

Figyelt kérdés
Elhívtam a nekem tetsző lányt randizni (élőben), elfogadta a meghívást. Megadtuk egymásnak a telefonszámunkat és facebookon is ismerjük egymást. Mivel nem tudta a leány, hogy hogyan alakul a következő hete, nem tudta megmondani pontosan, hogy mikor lesz számára alkalmas a találka, azt beszéltük, meg, hogy majd keressük egymást később. Lassan eljön az ideje, hogy rákérdezzek a dologra. Szerintetek írjak neki facebookon vagy hívjam fel, melyik a szimpatikusabb? Ő 19, én 20 éves vagyok.

2017. okt. 27. 21:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"majd keressük egymást később"

Hát ha neki nem alkalmas, akkor neki illene magától szólnia ha már látja, mikor lenne alkalmas. Te már megtetted az első lépést.

2017. okt. 27. 21:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik jobb.

Ennyi adat birtokában azt mondom, hívd fel.

2017. okt. 27. 22:05
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Én optimista vagyok, a biztonság kedvéért egyszer rákérdeznék, mert lehet hogy tényleg sok dolga akadt.

Viszont amint korábban írták, ez egy klasszikus lekoptató duma, tehát készülj fel hogy nemet mond.

2017. okt. 27. 22:06
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

Ez a duma, hogy facen is ismerjük egymást:DDDD Olyan statisztika-strigula dolog...

Nem tűnik komolynak a leányocska, mert 19 évesen egy sz@ros kölök még lényegében, semmi több.

Nagy reményt ne is várj e dologtól...kis kaland...élmény...tanulópénz...hívd fel, aztán élj s tapasztalj...kb ennyit látni ebben.

2017. okt. 27. 22:16
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Kedves Kérdező, bár itt szinte mindenki azt mondta neked, hogy ez ilyen "lekoptatós szöveg" volt, azt mondom, hogy egyáltalán ne könyveld így el.

Nálam nem egyszer volt már példa arra, hogy ezt mondtam egy srácnak, amivel randiztam - az okom pedig egyszerűen az volt, amit mondtam is.

Azóta ezzel a fiúval együtt is vagyunk, viszont még mindig mondunk ilyeneket egymásnak. Szerintem ezzel semmi baj sincs.

20/L

2017. okt. 28. 01:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi volt végül?
2017. okt. 28. 07:57
 17/19 A kérdező kommentje:
Még nem tudom. Megvárom az egy hetet, az még 3 nap. Utána beszámolok.
2017. okt. 28. 09:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Ebből sem lesz már semmi...
2017. okt. 28. 17:24
 19/19 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy van pasija... Ebből tényleg nem lesz semmi...
2017. okt. 29. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!