Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hülyeség és égő lenne ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség és égő lenne ilyen helyre elhívnom?

Figyelt kérdés
lány vok. nem merek úgy 1 fiúval talizni akit neten ismertem meg h megbeszéljük h randizunk. Hanem el akarom hívni boltba. mert ha tom h randi akkor nem tok beszélni. égő és hülyeség lenne?
2010. máj. 29. 22:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

a mozinál rosszabb randihely nincs

a plázák is siralmasak, ott keringenek a párok, leülnek egy padra, nézelődnek,, tele van ott lebzselő tinikkel

ezeknél még a bolt is jobb, szerintem vicces, természetes

komolyan, nekem semmi kifogásom nem lenne ellene bár én már kinőttem abból a korból, amikor el akarjuk varázsolni a másikat

a teázó, kávézók nekem mesterséges randihelyek, ott ritkán adja magát az ember, de az én korosztályom, baráti köröm mindig oda szervez randit

egy séta is lehet jó, de az is lehet nagyon sablonos, ha olyan helyen történik, ahol 15 másik pár is sétál, randizik

2010. máj. 30. 16:15
 22/26 A kérdező kommentje:
nem oda akarom elhívni randira. ne értsétek félre. Csak kihívom h kísérjen el boltba, veszek vmi kaját, aztán hazakísér és ha abból úgy látom minden oké akkor beszélgetünk máskor is.
2010. máj. 30. 19:07
 23/26 anonim ***** válasza:
most mi van? elmentek a CBA-ba és arról dumáltok,hogy akciós a pepsi max?
2010. máj. 30. 21:48
 24/26 anonim ***** válasza:
Akkor talán az a helytálló, hogy nem lesz égő, csak jól add elő. (nem jössz el megnézni a fagyasztott csirkéket?):D
2010. máj. 30. 21:52
 25/26 A kérdező kommentje:
dehogyis. Csak megkérdezem hogy elkísérne-e engem a boltba. aztán utána lehet beszélgetnénk
2010. máj. 31. 13:05
 26/26 anonim ***** válasza:
ok, ebbe semmi gáz nincs
2010. máj. 31. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!