Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb férfi, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi, miért nem gondol bele abba a jelenségbe, mikor tálcán kínálgatja magát, hogy például az arany, nem azért olyan drága, mert annyira hasznos?

Figyelt kérdés

Ha mindenkinek lehetne kilószámra aránya, rögtön közömbösebbé válna.

20f

2017. okt. 21. 21:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, te akkor szerencsés vagy ezen a téren. Nem mindenkinek megy ez így. Ha én nem kezdtem el lépéseket tenni nők irányába, akkor nagyon kevés esetben fordult az elő, hogy egyáltalán beszélgetésig jussak velük. Én hiába rakom ki magam a kirakatba mint egy arany nyakláncot, hozzám nem jönnek oda vagy ha oda is jönnek és én nem kezdek önmagam eladásába akkor érdektelenné válok.

Hidd el én próbáltam önmagamat adni és olyan férfi lenni akiről azt láthatják, hogy jéé, mellette olyan nő lehetnék aki nem a sokadik valaki aki beadta a derekát. Hanem tényleg mélyen érdekelhetem. Így közöm nem volt egyetlen nőhőz sem.

És közben azt látom és tapasztalom, hogy az aki többet tart a tűzbe egyszerre, többel írogat, randizgat, flörtöl egyszerre és ez akár nem is titokban megy, annak tucatszám sikerei vannak. Szinte már megveresenyezteti a nőket önmagáért. És nem az van, hogy eltávolodnának tőle, momdjuk azzal a gyanúval, hogy esetleg csak szexet akar hanem még koslatnak is utána. Vagy felajánlkoznak csak szexre.

Tehát az én szemszögéből esélytelen az amit írsz, sajnos. De örülök, hogy neked ez így megy.

2017. okt. 22. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!