Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi, miért nem gondol bele abba a jelenségbe, mikor tálcán kínálgatja magát, hogy például az arany, nem azért olyan drága, mert annyira hasznos?
Ha mindenkinek lehetne kilószámra aránya, rögtön közömbösebbé válna.
20f
Igazából az előtted állók torkát kéne elnyiszálni módszeresen, de azon mi sértődés lenne már.
31/f
Képzeld el, hogy a férfiak megegyeznének, hogy ezek után nem hajtanak a nőkre, nem tepernek utánuk, meg semmi olyan, amit eddig csináltak.
Biztos nagyot fordulna a világ, a nők nem értenék, hogy mi van és ők is máshogy állnának a férfiakhoz.
Aztán valamelyik simlis mégiscsak elkezdene bókolgatni, és sorban döntené meg a csajokat. Aztán csinálná a többi is és el is érkeztünk a jelenhez.
Persze lehetne úgy is csajozni, hogy valamiben annyira jó vagy, hogy amiatt a nők akarjanak téged, és nem fordítva, de a nagy többségnek ez is elérhetetlen, mint a bőröndnyi aranyrúd.
Szóval maradaz, hogy sodródsz az árral és próbálsz gyorsabban úszni.
Én nem álltam be ebbe a bizonyos sorba amiről beszélsz, és ez nem azt jelenti, hogy kocka lennék vagy zárkózott otthon ülő stb. Mégsem én vagyok a nők titkos álma vagy úgy egyáltalán bármelyiké is. Nem látom sehol a pozitív hatását annak, hogy én nem próbálkoztam be mindenkinél akinek puncija van. Pontosan azok a sikeresek akiknél azt látom, hogy mindenhol próbálkoznak. Némelyik után szó szerint mennek a csajok. Nem számít, hogy egyértelműen látszik, hogy csak nyolcadik helyen van a sorban a srácnál.
Szóval, ha azt akarod, hogy olyan sikered legyen mint az aranynak akkor azt nem úgy fogod elérni, hogy nem próbálkozol be mindenkinél akinél lehetséges.
Ez attol fugg, milyen helyzetre gondolsz. Van olyan pillanat amikor muszaj kozonseges femme valnod, ez a megszolitas. Ha arra vartam volna, hogy majd megszolitanak a lanyok, s ok probalnak “becserkeszni”akkor ma is szuz lennek. A ferfinak ez a dolga, megszolitani 100-1000 not.
A tobbivel egyetertek. Viszont, ennek kivitelezese nagyon nagyon nehez. Mivel a holgyek eseteben a hatterben ott van az a tudat, hogy ott van egy halom pasi aki erdeklodik iranta, megdicseri, igy kialakul egy biztonsag tudata, s azert valogat mert megteheti.
Ferfiak eseteben ez ritka, plussz meg ott van az, hogy ferfi nemi hormon ezerszer olyan durvan nyomja a ferfit az ismerkedes fele mint a not. S szep dolog az hogy szepen kierleled a dolgokat, s lassan magadba bolonditod a kiszemelt not, de ha mar fel eve nem voltal novel, s egy egy helyes birka lattan is feluzgulsz akkor nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!