Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb férfi, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi, miért nem gondol bele abba a jelenségbe, mikor tálcán kínálgatja magát, hogy például az arany, nem azért olyan drága, mert annyira hasznos?

Figyelt kérdés

Ha mindenkinek lehetne kilószámra aránya, rögtön közömbösebbé válna.

20f

2017. okt. 21. 21:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Mert már vágynak egy kapcsolatra,vagy az adott nőre. Nem érdekelve azt,hogy mennyire válnak értéktelenné.
2017. okt. 21. 21:30
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
A nőknek lehet kilószámra partnerük, ezért viselkednek úgy, ahogy. A férfiaknak nagyon nehéz társat találniuk, ezért viselkednek úgy, ahogy. Remélem, segítettem.
2017. okt. 21. 21:31
 3/11 A kérdező kommentje:
#2, pont azért nem kéne úgy viselkedniük a férfiaknak.
2017. okt. 21. 21:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Azzal nem leszel előrébb a sorban, hogy beállsz a sorba.
2017. okt. 21. 21:40
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

Igazából az előtted állók torkát kéne elnyiszálni módszeresen, de azon mi sértődés lenne már.

31/f

2017. okt. 21. 22:01
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Eltévedtem, nem tudtam, hogy ez a közgazdaságtan rovat. :D
2017. okt. 22. 01:07
 7/11 anonim ***** válasza:
31%

Képzeld el, hogy a férfiak megegyeznének, hogy ezek után nem hajtanak a nőkre, nem tepernek utánuk, meg semmi olyan, amit eddig csináltak.

Biztos nagyot fordulna a világ, a nők nem értenék, hogy mi van és ők is máshogy állnának a férfiakhoz.

Aztán valamelyik simlis mégiscsak elkezdene bókolgatni, és sorban döntené meg a csajokat. Aztán csinálná a többi is és el is érkeztünk a jelenhez.

Persze lehetne úgy is csajozni, hogy valamiben annyira jó vagy, hogy amiatt a nők akarjanak téged, és nem fordítva, de a nagy többségnek ez is elérhetetlen, mint a bőröndnyi aranyrúd.

Szóval maradaz, hogy sodródsz az árral és próbálsz gyorsabban úszni.

2017. okt. 22. 01:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem álltam be ebbe a bizonyos sorba amiről beszélsz, és ez nem azt jelenti, hogy kocka lennék vagy zárkózott otthon ülő stb. Mégsem én vagyok a nők titkos álma vagy úgy egyáltalán bármelyiké is. Nem látom sehol a pozitív hatását annak, hogy én nem próbálkoztam be mindenkinél akinek puncija van. Pontosan azok a sikeresek akiknél azt látom, hogy mindenhol próbálkoznak. Némelyik után szó szerint mennek a csajok. Nem számít, hogy egyértelműen látszik, hogy csak nyolcadik helyen van a sorban a srácnál.

Szóval, ha azt akarod, hogy olyan sikered legyen mint az aranynak akkor azt nem úgy fogod elérni, hogy nem próbálkozol be mindenkinél akinél lehetséges.

2017. okt. 22. 01:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Nálam működik. Ennél nem kell jobb példa számomra annak hitelességéről, amit írok. Fontos, hogy ne érezze azt a lány, egy csettintésébe kerülsz.
2017. okt. 22. 07:52
 10/11 Diavolino44 ***** válasza:

Ez attol fugg, milyen helyzetre gondolsz. Van olyan pillanat amikor muszaj kozonseges femme valnod, ez a megszolitas. Ha arra vartam volna, hogy majd megszolitanak a lanyok, s ok probalnak “becserkeszni”akkor ma is szuz lennek. A ferfinak ez a dolga, megszolitani 100-1000 not.

A tobbivel egyetertek. Viszont, ennek kivitelezese nagyon nagyon nehez. Mivel a holgyek eseteben a hatterben ott van az a tudat, hogy ott van egy halom pasi aki erdeklodik iranta, megdicseri, igy kialakul egy biztonsag tudata, s azert valogat mert megteheti.

Ferfiak eseteben ez ritka, plussz meg ott van az, hogy ferfi nemi hormon ezerszer olyan durvan nyomja a ferfit az ismerkedes fele mint a not. S szep dolog az hogy szepen kierleled a dolgokat, s lassan magadba bolonditod a kiszemelt not, de ha mar fel eve nem voltal novel, s egy egy helyes birka lattan is feluzgulsz akkor nem fog menni.

2017. okt. 22. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!