Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebből vajon lesz valami értelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből vajon lesz valami értelmes?

Figyelt kérdés
Ez egy eléggé összetett dolog. Szóval az a helyzet, hogy van egy kolléganőm. Én nagyon bele vagyok zúgva. Viszonylag sok időt töltünk együtt. Már kétszer lefeküdtünk egymással. Elég sok fiú barátja van. Amúgy is kicsit fiúsabban viselkedik és olyan haverkodós. Viszont az után mentünk el randizni hogy szexeltünk egymással. A moziban nagyon jól éreztük magunkat. Viszont ő azt mondta hogy neki több idő kell ahhoz hogy belém szeressen. Nem tudom, hogy mennyire hihetek neki. Attól félek hogy esetleg mással is lefeküdtünk és hogy csak játszik velem. Viszont ráerőltetni sem akarok semmit és megbántani sem szeretném. Hogyan döntsem el, Hogy ő akar e tőlem komolyabban valamit? Valamint hogyan tudhatnám meg hogy esetleg nm-es valaki mással szexel, amikor például a '' haverjával kockulnak''

2017. okt. 18. 23:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, ebből nem lesz semmi. Még nem is a barátnőd, de te már most azon gondolkodsz, hogy hogyan kémkedj utána.
2017. okt. 19. 00:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Tudod hogy hogy néz ki egy normális , épülő párkapcsolat? Ha igen, akkor mi a kérdés? Ha nem, most vagy megtudod, hogy milyen az, vagy megtudod, hogy na ez biztos nem az.
2017. okt. 19. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!