Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mennyire baj, ha egy nőnek hosszúkás arca van? N25
Bár az lenne.
Nekem kerek arcom van, és utálom. Ezenfelül azt sem értem, hogy mit esznek az emberek pl. Selena Gomezen, vagy más kerek arcú nőkön. Nézem a szintén kerek arcú ismerősömet Instán, és csodálkozom, hogy mennyi embernek tetszik.
Na jó, nem akarom megbántani a kerek fejűeket (én is az vagyok), de nekem mindig is jobban tetszett a hosszúkás. Az a leggyönyörűbb.
22/N
Nézzétek meg Arya Starkot (a könyvbelit) vagy Alys Karstark-ot.
Szerintem egy kis lóarcúság azért lehet elég vonzó. Pl a való életben is nekem Demcsák Zsuzsa arca eléggé bejön. Szexi lófejű. De komolyan.
Jesszus, nem gondoltam volna, hogy vannak, akik ilyen semmiséggel szívatják magukat, hogy "bakker, kerek a fejem" :D
Összhatás a lényeg, most így fejből meg sem tudnám mondani, milyen volt eddigi barátnőimnek a fejformája. Nem mintha olyan sok lett volna, azért nem tudom, mert sosem figyeltem. Tetszett, és kész, így egy szóval.
szerintem ettől még simán lehetsz vonzó
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!