Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemkontaktus jelentősége? (bővebben lent)
Szia! ez függ attól is, hogy milyen arcot vág :) pl szemezés közben kicsit elmosolyodik, vagy elégedett fejet vág, vagy látszik hogy próbálja visszatartani mosolygást, akkor tuti hogy bejösz neki :) legközelebb köszönj majd rá szemezés után! ;) jobb megtenni, mint később bánni, hogy mi lett volna ha...
viszont tudnál válaszolni cserébe a kérdésemre? :) köszi!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__89111..
@11:21 - Ha biztos lennék benne, hogy tetszem neki lehet, hogy akkor sem tudnék rámosolyogni mert ha összenézünk akkor érzem ahogy ver a szivem, és szinte lefagyok :) Nem tudom hány éves lehet, 22-24 körülire saccolom, én 25 vagyok.
@11:29 - Nincs semmi különös arckifejezés, nem mosolyodik el és nem is tűnik úgy, hogy próbálná visszatartani a mosolygást, nincs fintorgó, lenéző arckifejezés stb... :) Mintha elgondolkodna közben valamin vagy ilyesmi, valami jár a kis fejében az biztos :) De jó lenne ilyenkor egy pillanatra gondolatolvasóvá válni :)
Ha még mosolyogna is akkor nem lenne kérdés hogy tetszem neki, de így bizonytalan vagyok (Mindjárt olvasom és válaszolok a kérdésedre :))
Kedves leendő gondolatolvasók. Amíg kialakul ez a képességetek, hosszú idő el fog telni. :) Helyette inkább kérdezzétek meg a lányt, hogy mi jár a kis fejében! Értékelni fogja a kérdést. Ha meg nem, akkor is okosabbak lettetek. Sok szerencsét!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!