Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Szóval ha ismerkednétek neten egy amerikai születésű magyar lánnyal, már hónapok óta beszéltek, tök normális meg minden és megtudnátok róla hogy Ku Klux Klan tag. Hogy kezelnétek? Vagy ez egyből kerékbetörne mindent?

(nem rólam van szó, ismerősöm járt igy csak kiváncsi vagyok)

2017. okt. 14. 11:07
 1/2 CFB ***** válasza:

Sok ezer ártatlan embert félemlítettek, korbácsoltak és öltek meg bőrszínük, hitük, meggyőződésük miatt régebben.

"..Bár a Ku Klux Klan megpróbálta újra meghatározni önmagát és hiteit, nyilvánvaló, hogy a KKK még mindig gyűlölködő és bigotizált csoport, amely a feketék és más nem fehér fajok alárendelésére szólít fel.."

Nálam ez egy határozott nem lenne

2017. okt. 15. 03:22
 2/2 CFB ***** válasza:

Tök jó, figyeld. 😅

Most olvasom, hogy az állam, ahol vagyok, október 21.én egy fekete keresztet akartak égetni egy park dombjának (vagy hegyének) a tetején, de az igazgató természetesen elutasította a kérést. 20an lettek volna ott

2017. okt. 15. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!