Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfi meghívott magához...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi meghívott magához vacsorára. Ugye ilyenkor már csak nem veteti le a cipőt velem?

Figyelt kérdés
Nem egy proli fickóról van szó, szerintem ő is fel lesz normálisan öltözve...
2017. okt. 13. 23:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
45%
Barátkozz meg a gondolattal, hogy a bugyidat is le fogja venni.
2017. okt. 14. 00:05
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
Na, de kérem! Most irta a kérdező, h nem proli a vendéglátója, hanem egy úriember. 😉
2017. okt. 14. 00:11
 13/27 anonim ***** válasza:
61%
Éppen azért. Egy úriember mindent megtesz, hogy a hölgyvendége jól érezze magát. :-)
2017. okt. 14. 00:15
 14/27 anonim ***** válasza:
16%
A cipőt nem, minden mást igen.
2017. okt. 14. 00:18
 15/27 anonim ***** válasza:
90%

Ha illedelmes akkor nem. Ha Te illedelmes vagy, akkor kérés nélkül leveszed!

Ha ő leveszi, te meg nem, nem valószinű, hogy lesz több randitok. Személy szerint én az egyik legnagyobb bunkóságnak tekintem, ha valaki nem veszi le a cipőjét, holott látja, én leveszem. Mindenféle kosz, sár, kutya kaki, bacilusos turha maradványa lehet a cipőd talpán. És úgy mennél rá a szőnyegre, ahol én ülni is szoktam?!

Az ilyen vendégeket nem szoktam többet hívni. Sőt, ha jönni akarnak "nem szoktam ráérni". Nincs kedvem mások parasztsága miatt pluszban takarítani.

2017. okt. 14. 01:06
 16/27 Missi_Key ***** válasza:
29%
lol...teljesen logikus hogy ez fontos...tűsarkút csupasz lábra vagy harisnyával illik, de egy idegen helyen nem akarsz egy ki tudja kik által használt vendégmamuszba csupasz lábbal belelépni....meg amúgy is fázhatsz..szóval ha leveteti, zokni kell..azzal nem lehet magassarkút..és innen már az egész tervezett ruha ugrik.
2017. okt. 14. 01:52
 17/27 Missi_Key ***** válasza:
49%
kérdező...kérdezz rá, mondd hogy mert ahhoz mérten öltözöl.
2017. okt. 14. 01:53
 18/27 anonim ***** válasza:
78%
Ja. És mondd meg neki, hogy a csupasz lábad a vendégmamuszban undorító, de be fogod kapni a farkát.
2017. okt. 14. 01:54
 19/27 anonim ***** válasza:
11%

Ha nagyon szexi tűsarkúban mész akkor azt nem kell levenned (de minden mást igen)

Amúgy meg ki főzőcskézik otthon öltönyben? Ha elegáns vacsorát akar akkor elhív egy étterembe. Szóval itt szex is lesz, vagyis figyelj arra hogy ne legyen lyukas a harisnyád.

2017. okt. 14. 02:42
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet lyukas a harisnyája, csak ne a lábujjánál. :) Különben mi is a gond a cipő levétellel?
2017. okt. 14. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!