Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig várjak a randizással?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak a randizással? (Elsősorban lányok válaszait várnám)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Válófélben vagyok, az exemmel 2 hónapja nem élünk együtt (több, mint valószínű, hogy megcsalt, ha testileg nem is, érzelmileg biztosan, azóta meg már ott is lakik vele asrác, akire gyanakodtam, szóval lol). Én már teljesen túl vagyok rajta, küzdöttem egy darabig (csak ő akart válni), de ahogy kimondta hogy nem szeret, nálam is meghalt minden érzelem. Több közeli barátomat is megkérdeztem, mi a véleményük, kivárjam-e a teljes válást (még kb. 5-6 hónap minimum drága magyar jogrendszer) vagy próbálkozzam. Megmondom őszintén, nem "pótlékba" keresek valakit, komoly kapcsolatot szeretnék újra, legalábbis nem zárkózom el előle, de félek sokan úgy gondolnák, rizikós, ha papíron még nem vagyok "szabad". Hűséges típus vagyok, és úgy érzem, ahhoz hogy újra kezdhessem az életem, párra van szükségem, mert mióta bevallotta, hogy nem szeret, azt érzem az elmúlt 7 évem hazugság volt. Lányok mi a véleményetek? (Köszönöm előre is a válaszokat, F/28)
2017. okt. 10. 19:34
 1/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Ha késznek érzed magad az új kapcsolatra, akkor szerintem nem gond, hogy hivatalosan még nem vagy elvált. A lényeg, hogy ne erőltesd és ne siettesd, ha mégsem állsz készen - érthető lenne az is.
2017. okt. 10. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha alkalmad van rá, vagy esetleg találkozol valakivel, akivel el tudnád képzelni, akkor nyugodtan. Persze a válás miatt azért ne kösd mindenki orrára még. Én azt mondanám, hogy amikor te készen állsz rá. Van akinek segít a "pótlék", van akit csak még jobban lehúz és megbánja utólag. Bár én egy 7 éves kapcsolat után azt mondanám, hogy hagyj magadnak időt. Ne ugorj bele egyik kapcsolatból a másikba, mert hatással lesz még rá nagyon az előző. Csak akkor vállald ezt be, ha tényleg biztos vagy az adott lányban.
2017. okt. 10. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, tudnál újra nyitni valaki felé, ne várj. Főleg, hogy már nem is laktok együtt. Semmilyen kapcsolat nincs köztetek, csak papíron. A papír meg pont az, ami a legkevésbé számít egy ilyen helyzetben. Sajnálom, ami történt. De jobb lesz így. Fiatal vagy, előtted az élet. Megtalálod majd azt, akivel igazán szeretitek egymást és egymásnak letettek teremtve. Sok sikert!
2017. okt. 10. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Én nem várnék még hónapokat,mi van ha épp ezért szalasztanád el az Igazit?

Legalábbis nálam lányként ez nem jelentene gondot,hogy folyamatban van a válás,de csak hónapok múlva lesz kimondva.

Sok sikert! :)

2017. okt. 10. 20:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Hogy kicsit árnyaljam a képet, az nem igaz, hogy nincs kapcsolattartás, mert van egy kislányunk aki miatt ugye elég sokat beszélünk, de csak róla ennyi.
2017. okt. 10. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez sem lenne akadály,hogy a közös kislányotok miatt tartjátok a kapcsolatot.

De biztos van olyan lány is,aki nem így gondolkodik,ahogy én.

2017. okt. 10. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha késznek érzed magad, akkor mindent bele:)

Lehet nem árt, ha az elején tisztázod majd, hogy válófélben vagy, és van egy közös gyerkőc. (Csakhogy a leendő képben legyen)

Sok sikert:)

2017. okt. 11. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!