Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányok praktikáira vagyok kíváncsi : amikor randira mentek, akkor ebben a nyári időszakban mit tesztek annak érdekében, hogy biztosan kellemes illatotok maradjon?
Figyelt kérdés
az nyilván ok, hogy ápolt, tiszta vagyok és egyértelműen izzadásgátlót is használok,de ugye van bennem para meg háta meleg, nyári időszak is betesz. Mindenképp jó benyomást akarok kelteni.2017. aug. 8. 15:22
1/12 anonim válasza:
Közvetlenül indulás előtt pár perccel fürödj meg, és fújd be magad parfümmel.
Nem kell túlgondolni, nem leszel olyan büdös pár óra alatt, mintha felástad volna a Hősök terét!
2/12 anonim válasza:
Indulás előtt zuhany, dezodor, parfüm. Ennyi...
3/12 anonim válasza:
En is zuhanyt,parfumot es dezodort szoktam. Csinaltam olyat is,hogy egy ido utan kimentem es megtoroltem nedves torlokendovel a honaaljam,biztos ami biztos. Az is sokat segit.
4/12 anonim válasza:
*de akkor persze ujabb dezodort fujtam ra
5/12 anonim válasza:
Zuhany, dezodor. Nem szoktam parázni, mert normális dezodort használok, ami működik.
6/12 anonim válasza:
Ha nem vagy büdös, márpedig ha nyilván ápolt és tiszta vagy és egyértelműen izzadásgátlót is használsz, akkor bizony nem vagy büdös, akkor önmagában az a tény, hogy izzadsz, egyetlen fiút sem fog érdekelni, főleg nem negyven fokban, mivel ők meg ötször annyit izzadnak, ráadásul még azon is paráznak, hogy nem tűnnek-e teljesen nevetségesnek a számodra.
Egy dolog fontos, de az nagyon: ne szagolgasd a hónaljadat randi közben. Tudom, csábító, de ne.
7/12 anonim válasza:
Olyan ruha kell, amiben nem izzadsz annyira, és nem látszik meg rögtön. Mondjuk egy mintás felső.
8/12 anonim válasza:
Az alap dolgokon kívül (fürdés, dezodor, plusz egy kis parfüm) olyan ruhát vedzek fel, amibe nem izzadok bele könnyen, jó anyagú, szellős, időjárásnak megfelelő. És lehetőleg nem szürke vagy világoskék. Azokon rögtön látszik az izzadtságfolt, bár ilyenkor inkább ujjatlant veszek fel.
9/12 anonim válasza:
Ja, igen, a ruha: időjárásnak megfelelő pamut vagy lenvászon ruha. Műszálas felejtős.
10/12 anonim válasza:
Ha frissen zuhanyozol, izzadásgátlót is használsz, akkor nem leszel büdös pár óra alatt. Melegben mindenki izzad, nem csak a hónalja, de a tiszta testen a friss izadság nem lesz büdi rövid távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!