Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi lenne a véleményetek egy olyan férfiról, aki ezt az egész "társadalmi egyenlőséget" egy nagy baromságnak tartja?
Az igazság híve vagyok. Szerintem inkább legyen méltányos egyenlőtlenség, mint méltánytalan egyenlőség. Szerintem igazságtalan lenne, ha elvennénk azoknak a vagyonát, akik tisztességesen megdolgoztak érte és odaadnák a semmittevő naplopóknak.
Nem kell ez az álszent duma az egyenlőségről. Az emberek igenis különbözőek, különböző helyre születnek, különböző módon dolgoznak. Amíg valaki tisztességesen keresi, vagy örökli a vagyonát, addig az igenis jár neki.
11: Igen.
10: Ezzel meg már az a baj, hogy nagyon belementél. Remélem ismerkedéskor vagy randikon nem beszélsz állandóan ilyenekről...
A másik meg, hogy nem csak a komcsi/szoci és kapitalista létezik a világon, de ez most a mellékesebb dolog, mert ez a kérdés a randizás kategóriában van. Szóval kérlek inkább azt mond, hogy nem ilyennel akarod untatni a lányokat ismerkedéskor.
Őszintén? Nem hiszek a vagyoni egyenlőségben. Le lehet pontozni, de aki lusta dolgozni, egy semmirekellő, nem tesz semmit a társadalomért és ebbe beilleszkedni sem tud, az haljon éhen. Például hiába próbálják felzárkóztatni milliárdokért a mélyszegény kisebbségi rétegek gyerekeit, ha otthon úgy is csak visszafelé fejlődik, mert a szüleinek doszt mindegy mi van a gyerekkel, amíg a családit megkapja utána.
Meg elküldeni közmunkára a segély miatt, hogyha csak még nagyobb szemetet hagy maga után.
Biztos velem van a baj, de szerintem akinek nincsen semmije az annyit is ér. Én annak örülnék, ha a természetes szelekció embereknél is működne a mai napig.
"Hát ez az. Tud valaki jobbat?"
Valószínűleg biztos a GyK-n találsz olyat aki tud jobbat....
Ha lenne jobb akkor már működne.
Ez nem azt jelenti hogy a mai rendszer jó.
Illetve azt sem hogy a mai rendszer örökké fentmarad.
Mindig van egy két jó koponya, értelmesebb ember, talán lesz olyan aki véghez tud vinni egy nagy változtatás, és nem teszik el láb alól, mint ahogy már nagyon sokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!