Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi lenne a véleményetek egy olyan férfiról, aki ezt az egész "társadalmi egyenlőséget" egy nagy baromságnak tartja?

Figyelt kérdés

Az igazság híve vagyok. Szerintem inkább legyen méltányos egyenlőtlenség, mint méltánytalan egyenlőség. Szerintem igazságtalan lenne, ha elvennénk azoknak a vagyonát, akik tisztességesen megdolgoztak érte és odaadnák a semmittevő naplopóknak.

Nem kell ez az álszent duma az egyenlőségről. Az emberek igenis különbözőek, különböző helyre születnek, különböző módon dolgoznak. Amíg valaki tisztességesen keresi, vagy örökli a vagyonát, addig az igenis jár neki.

2017. okt. 10. 12:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
A tökéletes vagyoni egyenlőségben senki se hisz, csak a komplett idióták, szóval egyáltalán nem különleges vagy szokatlan ez a véleményed.
2017. okt. 10. 12:29
 12/16 anonim ***** válasza:

11: Igen.

10: Ezzel meg már az a baj, hogy nagyon belementél. Remélem ismerkedéskor vagy randikon nem beszélsz állandóan ilyenekről...

A másik meg, hogy nem csak a komcsi/szoci és kapitalista létezik a világon, de ez most a mellékesebb dolog, mert ez a kérdés a randizás kategóriában van. Szóval kérlek inkább azt mond, hogy nem ilyennel akarod untatni a lányokat ismerkedéskor.

2017. okt. 10. 12:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Soha nem beszélek ilyenekről ismerkedéskor, max néhány hónap után szoktam szóba hozni, de akkor se erőszakolom rá a nézeteimet, voltam már együtt szoci szimpatizáns lánnyal, remekül megvoltunk, de ezekben a kérdésekben nem értettünk egyet, jóízűeket vitáztunk rajta. Nem egy úgy ért véget, hogy megjegyeztem, hogyha valóban az őáltala elképzelt egyenlőség valósulna meg, akkor a szép budai lakásomat, amit örököltem, csak úgy elvennék tőlem és többé csak albérletbe mehetnénk oda vissza az egyik szobába, a többibe pedig hajléktalanok költöznének be.
2017. okt. 10. 12:50
 14/16 anonim ***** válasza:
28%

Őszintén? Nem hiszek a vagyoni egyenlőségben. Le lehet pontozni, de aki lusta dolgozni, egy semmirekellő, nem tesz semmit a társadalomért és ebbe beilleszkedni sem tud, az haljon éhen. Például hiába próbálják felzárkóztatni milliárdokért a mélyszegény kisebbségi rétegek gyerekeit, ha otthon úgy is csak visszafelé fejlődik, mert a szüleinek doszt mindegy mi van a gyerekkel, amíg a családit megkapja utána.

Meg elküldeni közmunkára a segély miatt, hogyha csak még nagyobb szemetet hagy maga után.

Biztos velem van a baj, de szerintem akinek nincsen semmije az annyit is ér. Én annak örülnék, ha a természetes szelekció embereknél is működne a mai napig.

2017. okt. 10. 13:03
 15/16 anonim ***** válasza:

"Hát ez az. Tud valaki jobbat?"

Valószínűleg biztos a GyK-n találsz olyat aki tud jobbat....

Ha lenne jobb akkor már működne.

Ez nem azt jelenti hogy a mai rendszer jó.

Illetve azt sem hogy a mai rendszer örökké fentmarad.

Mindig van egy két jó koponya, értelmesebb ember, talán lesz olyan aki véghez tud vinni egy nagy változtatás, és nem teszik el láb alól, mint ahogy már nagyon sokat....

2017. okt. 10. 13:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Érdekes beszélgetőpartner lennél, az egyszer biztos. #14 Azért a mélyszegénység kérdése nem ennyire egyszerű. Olvasgasd L.Ritók Nóra cikkjeit.Az Igazgyöngy alapítvány honlapjáról olvass el egy-két történetet, hogy árnyaltabb képet kapj. A lényeg, hogy a mélyszegénységben élőket meg kell tanítani máshogy élni. Nem azért verik el a pénzüket 1-2 nap alatt, mert felelőtlenek, hanem azért, mert nem tudják, mi mást csinálhatnának vele. Nincs senki, aki odamegy Gazsihoz, és segít kiszámolni, mire futja a kapott pénzből. Ha mégis, akkor Gazsi nagyon dühös lesz, mert kiderül, hogy egy kicsi élvezet sem marad neki a nyomorban. Gazsi meg nem tudja magától, mert soha senkitől nem látott jó példát. Kérdező, én pontosítanék. A verseny hozza a fejlődést. Kérdés, hogy meddig fenntartható a fejlődés, meddig jó nekünk a fejlődés és egyáltalán mit tekintünk fejlődésnek. De ha ezt elkezdjük boncolgatni, az elég messzire visz. Mindenképp érdekes beszélgetés lenne. A társadalmi egyenlőségben én sem hiszek. A felemelkedés lehetőségét viszont mindenkinek meg kell adni. Én azt gondolom, hogy jó dolog a verseny, de a mértéktelen fogyasztás tévút.
2017. okt. 10. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!