Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Kezd elegem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Kezd elegem lenni belöle.

Figyelt kérdés

az van hogy 16/l vok. nemmondom hogy nemnézek ki idősebbnek. elemgyek 17-18nak is. de kezd elegem lenni abból hogy minden pasi csak megbámul, majd kiesik a kocsiból. ma például szószerint majdnem kiesett a kocsiból és a reakció az volt hogy "nemrossz-nemrossz"...

és vagy a nagyon öreg pasiknak jövök be vagy a tőlem fiatalabbak próbálkoznak. egy korombeli se. pedig nem is vagyok csúnya.(mármint ezt mondják.) de akkor meg miért nem akar egy pasi se semmit tőlem?

2010. máj. 28. 20:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nincs kedved msnen beszélni?:D jófejnek tűnsz.:D remélem az is vagy.,.:D
2010. máj. 28. 21:26
 12/20 anonim ***** válasza:
Küldtem privit.
2010. máj. 28. 21:31
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
öltözz csúnyán és görnyszd be a hátad. vegyél szemüveget meg fogszabályzót, a szemüveg egyik lencséjét ragaszd le sebtapasszal. egy mankó a kézbe még talán. ezután is meg fognak bámulni, de nem fütyülnek majd és nem üvöltik hogy "nemrossz-nemrossz"
2010. máj. 28. 21:33
 14/20 A kérdező kommentje:
de miért kell ilyen parazstnak lenni? normálisan kérdeztem valamit. erre te meg itt parasztkodsz.
2010. máj. 28. 21:39
 15/20 anonim ***** válasza:
nem tudsz velük micsinálni... bunkó fax mind.. minél öregebb annál inkább azt bunkóbb, mert azt hiszi azt tehet amit akar, pedig a többségnek már lehet a fark@ se áll fel.. szar.d le őket, jobbat úgyse tudsz:S sajnos...
2010. máj. 28. 22:25
 16/20 anonim válasza:

Nem kell félni, sajnos a pasiknál vannak ilyen sávok, mikor másik korosztályt keresnek. Ez általában pont a te korodban "változik". A fiatalok (mint te) idősebbet keresnek, az idősebbek meg... Ez van.

Valószínüleg az zavar meg mindenkit, hogy idősebbnek nézel ki. Én pl 24 vagyok, és 30-nak nézek ki (nagydarab, szakállas srác), így nekem is pont ez a gondom :(

A te esetedben ez még nem gond, hisz ráérsz. Ne is kapkodd el. Ne olyant keress, aki kinézet alapján ítél, avagy bunkó...

2010. máj. 28. 22:29
 17/20 anonim válasza:
én megnéznélek szívesen:D 15/F
2010. máj. 29. 17:45
 18/20 anonim válasza:
sőőt megis ismernélek;):D
2010. máj. 29. 17:45
 19/20 A kérdező kommentje:
írj egy privit.:D
2010. máj. 29. 19:38
 20/20 anonim ***** válasza:

A nők olyanok mint az almák, a legszebbek és legízletesebbek mindig azok akik a fa tetején lógnak és rengeteg napfény éri őket. Azonban a férfitársaim többsége lusta egy alak, a fa alján növő könnyen elérhető almákat szedik sőt néhányan még erre is lusták, a földről szedik össze a romlott almákat, nyugodj meg, nincs veled semmi baj, a pasik félnek a kockázattól, hogy nagyot esnek a fáról, de fogsz találni olyat, aki magasra tör és megtalál téged. Ha tetszik egy srác mosolyogj rá, ha van töke, akkor le fog szólítani.

25/F

2010. máj. 31. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!