Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Kezd elegem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Kezd elegem lenni belöle.

Figyelt kérdés

az van hogy 16/l vok. nemmondom hogy nemnézek ki idősebbnek. elemgyek 17-18nak is. de kezd elegem lenni abból hogy minden pasi csak megbámul, majd kiesik a kocsiból. ma például szószerint majdnem kiesett a kocsiból és a reakció az volt hogy "nemrossz-nemrossz"...

és vagy a nagyon öreg pasiknak jövök be vagy a tőlem fiatalabbak próbálkoznak. egy korombeli se. pedig nem is vagyok csúnya.(mármint ezt mondják.) de akkor meg miért nem akar egy pasi se semmit tőlem?

2010. máj. 28. 20:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
majd eljön az ideje mindennek. még nem maradtál le semmiről. egyébként meg örülj neki...
2010. máj. 28. 20:52
 2/20 A kérdező kommentje:
annak örüljek h ilyen 30as pasik ordibálnak utánnam a kocsiból?:O
2010. máj. 28. 20:57
 3/20 anonim ***** válasza:

igen.ez egy megerősítés h szép vagy.

biztos találsz idővel egy hozzád illő korodbeli pasit ;)

2010. máj. 28. 21:02
 4/20 A kérdező kommentje:
köszi. de én nem majd szeretnék. én mostanában szeretnék. akivel eltudnék menni sétálni meg romantikázni meg stb.
2010. máj. 28. 21:04
 5/20 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük. Nevesd ki őket! Gondolom a korodbeliek nem mernek közeledni hozzád, mert félnek, hogy elutasítod őket, gondolván "úgysem áll szóba velem egy ilyen jó csaj" :)

23/F

2010. máj. 28. 21:05
 6/20 A kérdező kommentje:
köszi.:D de akkoris.:D
 7/20 A kérdező kommentje:
de én meg nem fogok egy után se teperni..
 8/20 anonim ***** válasza:

21:05ös vagyok.

Akkor marad a várakozás:)

Elmész egy buliba, biztos 30 csávó megy oda, hogy "jössz táncolni?" Amelyik meg tetszik, azzal elmész. De azért ne kössetek ki egyből az ágyban :D

2010. máj. 28. 21:10
 9/20 A kérdező kommentje:
jóó ez a bulitéma. csak egy a gond vele. elég komoylan sportolok. minden nap edzésem van, hétvégente meg meccseim. szal örülök ha van egy szabad szombatom és akk nem partyzok hanem lazítok. szal így nemsok helyre tudok eljárni....:S nah és ijenkor mi a teendő?
2010. máj. 28. 21:16
 10/20 anonim ***** válasza:

Buliban is lehet lazítani. :) Leülsz valahova és a többi ugyanaz, mint fentebb írtam :D

Vagy akár délutánonként beülsz valahova egy kávéra, vagy teára. Az is nagyon jó kikapcsolódás és ott is szoktak ismerkedni emberek. Itt is mindenki azt tanácsolja mindenkinek, hogy szólítsanak le az utcán vagy kávézóban nőket :)

2010. máj. 28. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!