Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csókolózás mindenkiben ösztönösen benne van, vagy ezt is meg kell tanulni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 20:02
1/5 anonim válasza:
Ösztönösen benned van,de azért először nem fogod olyan jól csinálni,mint mondjuk majd a 10. alkalommal.Gyakorlat teszi a mestert. Én először nem igazán tudtam,hogy mit hogyan csináljak,de a párom "irányított " és így nagyon jó volt mindkettőnknek.Ne azzal foglalkozz,hogy valamit nem jól csinálsz, hanem az élvezetre koncentrálj és akkor jó lesz! Nem lehet elrontani,jön az magától :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem mindenkiben bennevan ösztönösen...esetleg kicsit bénázik mki az elején...
3/5 anonim válasza:
Naná!
Már a halak is ismerik :-)
De azért lehet tanulni. És milyen kellemes ilyesmit tanulni :-)
4/5 anonim válasza:
Minél többször megismétled annál jobb lesz.De jó dolog is az.......:D Imádom!!!!!!
5/5 anonim válasza:
persze hogy ösztönösen benned van. soha senki nem mondta hogy hogyan kell, mégis rájöttem... sőt azt se magyarázta el soha senki hogy mire van kukim és mire van nunija a lánynak, egyszercsak leesett, pedig nem olvastam se könyvet se internetet és nem kérdeztem meg senkit. nem para téma... én bízom az ösztöneimben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!