Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a barátnőtök baráti társaságban kérné, hogy masszírozzátok meg a talpát, megtennétek?
Persze. Lábcsókot kérnie sem kéne.
Kérdésed megmjtatja, mennyire nem ismered érzelmek mélységeinek lehetőségét.
Nem éppen egy társaságba illő dolog...
Egy lábfej nem éppen egy szép testrész s ki tudja milyen szagokkal.
Nekem volt ilyenbe részem s megkértem távozzanak, amíg elintézik.
Pl nekem is olykor fáj, ha sokáig vagyok magassarkúba, de mégse dobom oda "maszázst!"...
Helyzettol fugg! Strand, wellnes oke. Ha pl lakasba vagyunk osszejovetelen fuggetlen, hogy nalunk vagy masnal es panaszkodna, hogy faj a laba akkor siman, de ez is fugg a szituaciotol. Oltari nagy hazibuli lenne akkor ugysem lenne ra alkalom, de ha pl egy kanapen ucsorgunk es beszelgetunk es szolidan iszogatunk pl es az olembe tenne a labat akkor miert ne?! Persze semmi erotikus viselkedes, mert a tobbieket zavarhatja.
Szorakozohelyen, kocsma, mozi, koncert na itt nem! Mondanam neki, hogy hazaig birja ki.
29f
Mennyi beteg abberált rag van itt.
Válasz:nem ,mert egy normális nő tud viselkedni társaságban aki meg nem az nem lenne a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!