Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akar beszélgetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar beszélgetni velem egy nő sem, miután megszólítom?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy simán oda merek menni ismeretlen nőkhöz, nem vagyok ideges, vagy ilyesmi, és mindig udvariasan, kedvesen viselkedek velük, de pár szó után mindegyik elköszön és elrohan. Illetve volt már néhány, aki előbb elindult, aztán menet közben, hátra sem fordulva odakiabálta, hogy "Sziaaa!:)". Mindjárt 25 éves leszek, és egyszer sem volt kapcsolatom, és (mint azt fentebb kifejtettem) ez nem azért van, mert nem kezdeményezek. :( Az lehet az oka, hogy alapjáraton nagyon introvertált (visszahúzódó) vagyok?

Ui.: Tudom, hogy terhes vagyok, nem kell másnak is megállapítania! :P

2010. máj. 28. 18:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%
lehet hogy a mai világ torz, elkorcsult világában az átlagos nők már nem telnek be egy magabiztos palival. amúgy az írottaid alapján rendes csávó lehetsz, előbb utóbb tuti találsz magadnak valakit, csak jó helyen kell keresni ;)
2010. máj. 28. 18:44
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

Lehet hogy nem jössz be nekik.

Ismerek olyat aki olyan csúnya hogy szerintem neki soha se lesz barátnője.

2010. máj. 28. 18:44
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy szimplán ronda vagy?
2010. máj. 28. 18:45
 4/17 Fke ***** válasza:
64%

dobj fel magadról képet. amúgy nem tudom,

nem vagy büdös, csúnya stb...?

2010. máj. 28. 18:57
 5/17 anonim ***** válasza:
64%
Mert a nők nagyon válogatosak.. örülj neki h egyedül vagy, legalább nem fogsz csalodni
2010. máj. 28. 18:58
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom velem is előfordult,hogy megszólítottak az utcán /lány vagyok/és az volt az érzésem,hogy hiába volt udvarias biztos perverz vagy dilis vagy valami ilyesmi.Én is menekülök az ilyen szituációk elől,de lehet,hogy ez csak nálam van így,nekik meg szimplán nem tetszettél. Azért anonim linkelhetnél egy képet.
2010. máj. 28. 18:59
 7/17 A kérdező kommentje:

Azt hiszem 18:44 és 45 összehozott egy telitalálatot! :)

De akkor mit csináljak? Mert ugye, ha valakinek ennyi idősen se volt még kapcsolata, akkor "Komoly bajok vannak vele, meg ilyesmi ..." :( A minden valószínűség szerint bekövetkező félreértések elkerülése végett! Nem azért szeretnék kapcsolatot, hogy ne legyek már szűz (a születési dátumom alapján úgyis az maradok :D), hanem azért, hogy legyen valaki, aki szeret. Addig is a szeretetemet a barátaim (az ellenkező neműek is) kapják, csak, természetesen ők más céllal, és formában. :)

2010. máj. 28. 19:00
 8/17 anonim ***** válasza:
18:59 vagyok. Milyen ürüggyel szoktál odamenni a lányokhoz? Mit mondasz?
2010. máj. 28. 19:01
 9/17 Fke ***** válasza:

Járj el bulizni. Vagy kérdezd meg a barátaidat tudnak-e segíteni. Tudod "wingman"kednének neked. Tényleg jobb úgy csajozni.

Más:

Ha szórakozni mész, ne csajozni menj, hanem jólérezni magad. Én mindig akkor jövök össze lányokkal, ha nagyon bulizom és elég részeg vagyok, hogy túllépjek azon, hogy nem vagyok egy Hugh Jackman

Ennyi

2010. máj. 28. 19:07
 10/17 A kérdező kommentje:

19:01: az helyzetfüggő. Megállóban megkérdezem, hogy mennyi az idő (arra vigyázok, hogy ne lássa az órámat, vagy egyszerűen azt mondom, hogy megállt), kérek tőle tüzet, vagy csak mondom, hogy már megint késik a járgány, stb.

A könyvtárban meg általában megkérdezem, hogy mit olvas, vagy megnézem, hogy melyik polcnál "brózol" (nézelődik), és megkérdezem tőle, hogy érdekli-e az a téma, meg, hogy miért, meg ilyenek. :)

2010. máj. 28. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!