Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor nem szabad megkérdezni mivel foglalkozik egy férfi, mert azt fogja gondolni, hogy a fizetésére vagyunk kíváncsiak?
9/10 Nekem, egy randi, ismerkedés, beszélgetésből áll.
Számomra, egy jó beszélgetés, alig tartalmaz kérdést. Kérdés nélkül is megtudom a másikról, amit fontosnak tartok, tudni akarok.
Már hogy lenne ez gold digger belépő kérdés? Ilyen kérdésre általában bőven elég azt elárulnod, hogy milyen területen dolgozol, esetleg azt, hogy melyik cégnek. Azt nem kell elmondanod, hogy milyen beosztásban, ergo nem fogja megtudni a lány, hogy mennyit keresel. Ha mondjuk azt mondod, hogy az egészségügyben dolgozol, akkor az jelentheti azt is, hogy beteghordó vagy minimálbérért meg azt is, hogy agysebész vagy milliós fizetésért vagy a kettő között akármit.
A felnőtt emberek a napjuk minimum egyharmadát a munkájukkal töltik, tehát az életük jelentős részét az tölti ki. Természetes, hogy a másik érdeklődni fog felőle.
Nekem az lenne a furcsa, ha soha nem is érdekelné a másikat, hogy én mit csinálok...
Alap hogy megkérdezem mivel foglalkozik a másik, és alap hogy elmondom mivel foglalkozom én.
34f
Ha egy ilyen kérdés után lelép valaki az menjen a p_csába. Ebből nem lehet következtetni semmire viszont jó arra hogy további közös téma legyen.
Az unkatesóm szennyvíztelepen dolgozik. Akkor mi van? Ő az igazgatója egy KHT-nak 3 diplomával, álom fizetéssel, a környéken a legmebecsültebb ember. És a szennyvíztelep fedett, úgy néz ki mint egy luxusüdülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!