Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akarja is nem is? Ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarja is nem is? Ilyen helyzetbe mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Adott egy 28 eves srac akinek eddig egy masfel eves kapcsolata volt 24 evesen(ot akarta igazinak de atvertek) es azota csak szexkapcsolatok voltak,ket honapja hogy ,,osze jarunk”(ertsd szex es megkatjuk mi lesz de bele szerettem)o azt mondta h ido kell neki h erezzen barki irant is,egyszer azt mondta h szeret amikor rakerdeztem letagadta,utanna meg azt irta h kezd elhuzodni a kettonk dolga es kellemetlen,megh kulfoldon vallal munkat es nem fog tartani,nem erdeklem...maskor meg szeretne h fogjam a kezet,simogassam(habar azelott kijelenti h o nem erzelgos,neki nem kell),akkor halkan megjegyzi h akarna kapcsolatot de ha rakerdek megint csak tagadja h mondott ilyent...waaaaa,nem ertem ot,egyszer ilyen egyszer olyan...ilyen helyzetben o mit akar?es mi a helyes?igazabol en szeretem ot,de o azt mondta h erez irantam valamit de nem azt amit en akarom h erezzen,neki ido kell ehhez.-mit erthet ez alatt?remenykedjek vagy lepjek le ket honap utan?
2017. okt. 2. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Aki nem tudja, hogy akarja-e, az nem akarja. Ennyire naív nem lehetsz basszus, ürítésre használ csak... De nyilván ha azt mondaná, hogy "ja nem akarok semmit, csak megdugni ha épp úgy hozza a kedvem" akkor nem lennél ilyen lelkes iránta..
2017. okt. 2. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Hat, az igazat megsem mondhatja, mert akkor mehet orankent minimum 15 ezret fizetni egy hivatasosnak, mig nalad ingyen meg van a puncus meg a baratno elmeny is.
2017. okt. 3. 07:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Első kapcsolata annyira összetörte, tudat alatt eltaszított mindent, mi ehhez kapcsolatos, ezért hiszi, nem érzelmes, miközben szeretet, megértéshiányban szenved, amit elnyom.

E kettősség azért van, mert eddigi negatívjai küzdenek érzelmei, vágyai, stb megjöveteleivel. Mondhatni, mikor elengedi magát, akkor látod józanul, aki nyílt, boldog, tökéletes állapotához többször közelebb van, mint mikor nem engedi valós énjét, sok sok önagymosástól, nem érzi érzelmeit s mint elmében nem járatosak, hajlamos úgy vélni, igazából nem szeret, nincsenek is erős érzelmei. ... Miközben nagyobbak lennének mint átlag embernek.

Nos erre ennek tudatosítása megoldás.

El kell mond neki, érzelmek legjobb tapasztalható dolgok, mindketten készen álltok együtt lenni s akarjátok, csak e elmebetegsége nem hagyja, segíteni fogsz neki félelem nélkül gyakorolni érzelmeit, támogatod majd, stb.

Érdemes egy érzelmes állapotban. Mikor meg kér, simogasd, kezd el s egyből értesd ezt meg vele, majd szeresd mikor látod, ne legyen pillanat, hogy ne sugároznád felé. Fejezd kis sokszor, s ne legyen elvárásod.

Hajrá.

2017. okt. 3. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Szöveged 40%át olvastam el. Végébe is olvasva, "erez irantam valamit de nem azt amit en akarom h erezzen,neki ido kell ehhez.-mit erthet ez alatt?", Úgy érti, nem szerelmes beléd, csak még nagyon kellemes neki veled. E betegsége miatt sokkal lassabban szeret valakibe és sokkal nagyobb hullámokkal teszi, mint átlag ember. Ezért kéri, simogasd, ami már csodálati szintű vonzalom, néha, meg úgy érzi, csak jó veled. De ezek nem számítanak. Tedd ennek tudatába, mert nem józan énje durván szétcseszi életét.
2017. okt. 3. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
1#, 2#, Ha csak testiség kellene neki, miért érzelmeket kifejező dolgokat akar, mikor ki is mondja, kapcsolatot is s máskor miért lenne akkora vadhülye, megmondja dugott csajnak, ő nem akar, és nem érzelgős. Miért játszaná el valaki egyszer szuper érzelmeset és semennyire érzelgőset. Egy csaj átveréséhez szisztematikus állapot kell, ami nagyon sokáig fenntartható, nem egy ekkora instabilitásokat okozó hintaviselkedés. Ezer más tényező van, mi bizonyítja, mit mondtam, ezzel cáfolva bugyutaságotokat, mesterpszichológus barátaim.
2017. okt. 3. 10:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Megprobalok segiteni neki,de neha nehez mert nem tudom hogy hogy alljak hozza.Es amikor elmondja hogy nem szeret s ne varjak ra akkor nagyon faj mert maskor amikor nem ilyen negativ nem tudom nem szeretni-s megha szexre is akarna valojaban akkor se tudnam elhagyni mert a kozelebe akarok lenni
2017. okt. 3. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Én annyit mondok neked, figyeld meg, hogy milyen helyzetekben mondja, hogy szeret stb. Ha nem vagy halál buta, akkor magadtól is észreveszed, hogy csak akkor mikor kell neki valami. Megtanulta, hogy ezzel tud befolyásolni. Baromi egyszerű. Tudja ő is, hogy kapcsolatot akarsz, ezzel a legegyszerűbb lekenyerezni téged. Aztán mikor már rádun kicsit vagy éppen nincs szüksége a pátyolgatásra, akkor meg ezzel koptat le.
2017. okt. 3. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!