Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsogseg foglalt nonel beprobalkozni?
Engem nagyon zavarna, ha valaki a párkapcsolatom tudatában beprobálkozna.
De biztos van olyan nő aki vevő erre. De szerintem az a kapcsolat ami kialakulna így, az annyit is ér...
De szerintem minden esetben iszonyat gáz, ha valaki nem tartja tiszteletben más párkaocsolatát. Szóval igen,köcsögség.
Szerintem nem.
Próbálkozni lehet, de ha nem jön be, nincs miről beszélni. Ha meg igen, akkor el lehet gondolkozni rajta, hogy a kapcsolata volt-e már amúgy is romokban, vagy csak a csaj ennyire könnyen vihető.
Szóval a végeredmény úgy általában semmi jó nem lehet.
Igen, köcsögség. Bepróbálkozni nem az, legfeljebb kiderül, milyen stabil a kapcsolata. De utána tiszteletben kell tartani. Lehet, hogy a kapcsolata is csak kialakulóban van, de miattad megszakítja, aztán ti is szakítotok, pedig az akkor meglévő kapcsolatával jobb élete lett volna. Csak jött egy köcsög, aki jobban csábít, de jobb életet biztosítani már nem tud.
Odáig nem tartom köcsögségnek, hogy kipuhatolózod, stabil-e tényleg az a kapcsolat, vagy komolyan gondolja-e. Innentől figyelmen kívül hagyni amit mond a lány és nyomulni, maximális köcsögség. Ha elmegy a lány a kapcsolatból és tőled sem kapja meg amit vár, akkor meg összetörtél egy nőt, meg egy férfit is félig. Elég nagy köcsög, akinek pedig ez mindegy.
Valasz: Igen.
Valasz napjainkra: nem. Manapsag mindent szabad, nincsenek moralis elvek, erkolcsok. Kocsog vilagban kocsog embereknek mindent szabad.
Nyilvan egy korrekt, idealis vilagban ilyesmin meg csak el sem gondolkodna az ember, nemhogy kerdest tegyen fel errol. Pfff..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!