Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nálam magasabb modell lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálam magasabb modell lánynál érdemes így bepróbálkozni?

Figyelt kérdés

Egyetemen láttam meg a kávézóban először és baromira megtetszett már akkor is. Aztán megtudtam ki Ő és láttam, hogy modellkedik, volt már kint külföldön is egy csomó helyen, olyan értelmesnek is tűnik kis művészlélek a képei alapján szóval számomra igazi álomnő. Igazából addig jutottunk, hogy pár alkalom szemezés után egyszer véletlenül (de tényleg véletlenül) nekimentem az ajtóban és ugye bocsánatot kértem mert nagyon ciki volt, de mondta, hogy jó jó semmi baj. Majd még aznap odamentem hozzá később délután mikor megláttam, hogy meghívhatom-e egy kávéra ha már úgyis majdnem fellöktem értitek (gondoltam ez egy kihagyhatatlan a sors is így akarta lehetőség), és erre nagy mosolyogva igent mondott de hozzátette, hogy ő most nagyon siet és épp indulna de legközelebb ha látom majd ne felejtsem el azt a kávét.

Ez tegnap volt és nem tudom most ez lekoptatás akart lenni finoman vagy tényleg komolyan gondolta? Meg ha komolyan gondolta akkor sem jelent ez még semmit tudom. Amúgy aranyos volt, nagyon szép hangja is van, picit magasabb nálam mondjuk pedig nem vagyok olyan alacsony. Szerintetek?

2017. szept. 21. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Hívd meg! Ha akkor sem ér rá, kérdezd meg, mikor lenne alkalmas.
2017. szept. 21. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Egy próbát megér, de ne legyél nagyon csalódott, ha elküld.
2017. szept. 21. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondta véletlenül, hogy "most nagyon sietek de itt a számom, vagy jelölj facen, vagy xykor ráérek"? Mert ezek a nem lekoptatós szövegek.. amit te írtál, hát.. igazából arra sem lehet egyértelműen azt mondani, hogy most lekoptatott.. úgy tudhatod meg,ha legközelebb mikor látod, viszel neki egy kv-t ;)
2017. szept. 21. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább olyat keresnék a helyedben, aki nem a testével keresi a kenyerét :D
2017. szept. 21. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg újból.

Én, ha nem akarok randizni valakivel, akkor nem moolygok rá, hanem kerek-perec megmondom, hogy bocs, nem.

2017. szept. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!