Minek érdemes tanulni 2017-ben?
Jelenleg marketing menedzsernek tanulok szakkozepben. Egy ev mar csak es vegzek. Utanna szeretnek meg tovabb tanulni de fogalmam sincs ,hogy merre hany meter...
Szeretek emberekkel fogalkozni vagyis hat inkabb ugy mondom, hogy nem okoz problemat ha emberekkel kell foglalkoznom.
Jol tudok beszelni , jo a problemamegoldo kezsegem is. Talpraesett vagyok az esetek 90%-ban a rambizott feladatokat sikeresen megtudom csinalni. Szeretem ha en vagyok a kozeppontban ha ram figyelnek. Igazabol nem tudok olyan szakitanyzatot mondani ami erdekelne. Regen (kb 2eve ) mindig orvos vagy boncmester szerettem volna lenni de igazabol errol mar letettem ,ahogy elneztem a kovetelmenyeket nem sikerulne teljesitenem. De mas nem erdekel igazan. En a kesobbiekben olyan munkahelyen szeretnek dolgozni ahol porog az elet. Szeretem ha felhajtas van es nem csak a raktarban,irodaban vagy egy penztarban kell lenni egesz nap. Ami az elmult felevben elkezdett erdekelni az a modellkedes xddd lehet hulyen hangzik de ott ram figyelnek nagy a felhajtas stb. De realisan gondolkodva meddig elnek meg belole? Az arcom es a testem megvan hozza de hat nem tudom. Valahogy hosszu tavra kell gondolkodnom. Lehet ,hogy most ezt igy leirva azt hiszitek egy nagykepu gyerek vagyok de amugy nem ,egyszeruen csak tisztaban vagyok a "kepessegeimmel" es a hibaimmal ,hogy nem tudnam az orvosit elvegezni. Szerintetek minek kellene tanulnom egy ilyen " oneletrajzot" olvasva? Segitsetek, mert mar nincs sok hatra ,hogy eldontsem.
17/F
Legyél burkoló.
Minimális befektetés, sok meló, sok pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!